Branite LaMela sa 18.5+
Info: T. Rozier je OUT


LaMelo Ball (Charlotte) 18.5 minus

Prošlosezonski rookie će i ove sezone biti jedna od udarnih igla Hornetsa koji žele u doigravanje. Roster Charlotta je manje više isti, osim što su dodali iskustvo Ish Smitha sa klupe, kao i Kelly Oubre Jr. koji se nije snašao u Warriorsima.

LaMelo je u predsezoni beležio 15, 13, 19 (nije igrao Rozier) i 4 (svega 11minuta).

Protiv današnjeg rivala još uvek nije probio marginu od 18,5 pošto u direktnim okršajima sa Malcolm Brogdonom beleži 8, 16 i 14 poena.

Ball nam se najviše dopada kao opcija za minus je smatramo da je igrač koji nije samo skorer već tripl-dabl tip igrača. Naravno, uz dobar šut nije nemoguće da prebaci i 20 poena kao što je to neretko činio prošle sezone (20 od 51 utakmicu prebacio današnju marignu), ali spremni smo da rizikujemo na današnjem meču.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.