Advertisement
BetWinner

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz


K. Walker (Boston) 17.5+, 18.5+ postigao 21pts

Od 1:30 posle ponoći u Teksasu će se sastati Dallas Mavericksi i Boston Celtics. Neznatni favoriti na meču su gosti, dok se na meču očekuje oko 225 poena.

Posle pauze i neigranja mečeva, sinoć je Dallas porazio oslabljenji Memphis. U tom meču nije igrao Letonac – Kristaps Porzingis, koji je danas označen kao upitan. Boston igra bez Marcus Smarta, a svi ostali mogu da pomogni ekipi.

Prema nekom osećaju, danas očekujemo egal meč u kome će neizvesno biti do samog kraja. Ovo je drugi meč koji Boston igra na gostovanjima po Zapadu, pošto su prethodni izgubili od Pelicansa uprkos velikom vođstvu koji su imali.

U meču sa Pelicansima očajan u šutu bio je Kemba Walker. Upravo od njega očekujemo da pruži dobru partiju. Protiv Luke Dončića on ima 29 i 22 u dresu Bostona, dok protiv Josh Richardsona u dresu Bostona ima 7 overa i 1 under na današnju marginu (dok je ovaj nastupao za Sixerse).

Kemba nije više na limitu minuta i očekujemo njegovu dobru partiju.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here