Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


K. Durant (Brooklyn) 27.5+ postigao 21pts

Prognoziramo da će najbolji poenter Brooklyn Netsa nastaviti dobre partije protiv svog mlađeg rivala iz Boston Celticsa.

Kevin Durant je najbolji strelac Netsa sa 28.5 poena u proseku, dok James Harden još uvek stagnira u sezoni sa 20 poena u proseku. Da li Hardenu ne prijaju nova pravila ili je to njegova rola u ekpi ostaje nam da vidimo.

Jason Tatum je jedan od najboljih skorera liga, i upravo ga zbog toga često upoređuju sa Durantom. Popularni KD voli okršaje sa Tatumom te u poslednjih 6 mečeva dok nosi dres Netsa beleži redom hronološki: 29, 32, 26, 39, 42 i 24. U popularnom TD Gardenu je imao 29, 39 i 42.

Što se tiče trenutne forme Duranta on današnju marginu nije prešao u 3 meča za redom, a pre toga je imao 7 mečeva gde je bio preko 27.5.

Netsi su favoriti u meču koji je prognoziran na oko 215 poena.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.