subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – poeni igrača (27. Mart)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz


D. DeRozan (San Antonio) 20.5+ Maxbet kladionica 17pts

Od 1:30 posle ponoći u Teksasu će se sastati San Antonio Spursi i Chicago Bullsi.

Za razliku od ekipe iz Vetrovitog grada, Greg Popović nije menjao svoju ekipu. Prema kladionici Spursi su favoriti sa hendikepom od 3 poena u utakmici prognoziranoj na oko 222.

Za San Antonio neće nastupati bek Lonnie Walker, dok je neizvestan nastup Zach LaVinea za Bullse. Danas debituje Nikola Vučević nakon trejda.

DeMar DeRozan je najbolji strelac ekipe i u januaru beleži 21.6 poena u proseku. Marginu je prešao 5x, a 4x ostajao ispod iste (2x blowout, jedanput ostajao na 20 poena).

Imajući u vidu da je Satoransky na poziciji pleja koja je Bullse mučila kada je u pitanju defanziva sa Coby Whiteom, smatramo da DeRozan može da ide preko margine uprkos solidnoj odbrani Patrick Williamsa. Naime, iako dobar defanzivac, Williams je ipak rookie i vrlo lako može da uđe u problem sa faulovima u duelu sa agresivnim DeRozanom.

Od kada nosi dres Spursa, DeRozan je protiv Bullsa beležio 21, 21 i 36 poena.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje