Od 21h u Madridu se igra 4. utakmica Plejofa Evrolige, kada Real dočekuje Efes.

Retko kada viđamo na evropskim parketima da jedna ekipa pored sigurne igre upropasti vođstvo od 14 poena, u vrlo kratkom vremenskom periodu.

Sergio Llull nas je na momenat vratio nekoliko godina unazad, ali smatramo da pobednik ove evroligaške serije nikako nije neizvestan.

Vasilije Micić je spreman za NBA po igrama koje pruža i sumnjamo da će moral ekipe Efesa pasti pred današnji duel.

Kada je u pitanju prognoza na poene igrača – teško je reći kakve su zamisli Pabla Lassa koji u jednom trenutku ima Laprovitolu kao startera i sa sigurnih 20 minuta, a u drugom meču igra čitavih 5 minuta. Pošto se narodski rečeno ne zna ko pije a ko plaća, savetujemo da ili tražite minus kod ekipe Reala, ili da jednostavno preskočite ovaj meč za klađenje na igrače.

Potencijalni predlog koji nam se dopada jeste minus 160.5 poena na utakmici.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 


Ukoliko želite da se reklamirate na našem portalu, pošaljite nam email na: [email protected]


Novo u  „MaxBet“-u. Ne bacajte vaše gubitne tikete, već ih čuvajte, jer od danas svi vaši gubitni tiketi postaju potencijalni dobitnici Jackpot-a! Više informacija pronađite OVDE!

Ostvarite ekstra bonus. U „MaxBet“-u bonusi idu i do sjajnih 250 odsto! Što više uplaćenih parova na tiketu – to je veći bonus. Pravo na „MaxBet“ bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je „MaxBet“ pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta „MaxBet“-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.