Predlog izgledne šanse za prolaz


A. Sengun (Rockets)

Alt 15.5-  , 13.5- normalan ulog, 8pts

Postoji šansa da će danas zaigrati J. Harden što bi dodatno pojačalo našu opkladu, jer smatramo da će tada Joel Embiid biti rasterećeniji u napadu i imaće više energije za odbranu.

No i da ne nastupi Harden, Embiid će iako igraju u gostima imati maksimalnu protekciju kod sudija kao što to i obično biva. Nije Aleperen Sengun rookie, ali u NBA smislu još uvek nije ime. Pored toga što olako može da uđe u probleme sa ličnim greškama, nakon povratka iz povrede podjednake minute na poslednja 2 meča dobija i Bruno Fernando sa kojim deli minute.

Nesumnjivo da je Turčin je od prospekata, ali sumnjamo da će se danas naigrati protiv Embiida koji juri MVP titulu.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.