petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Svetsko prvenstvo 2022: Maroko – Španija (najava i prognoza meča)

Od 20. novembra do 18. decembra odigraće se Svetsko prvenstvo u Kataru, gde će se takmičiti 32 tima za titulu planetarnog šampiona. U najavama ćemo pokušati da vam ulepšamo gledanje prvenstva, kao i da vam pomognemo da odaberete prave predloge za klađenje.


Selekcija Maroka jedano je od prijatnijih iznenađenja na ovom prvenstvu sveta, iako su to bili i prošli put u Rusiji 2018-e, ovog puta pored dobre igre ispratili su ih i rezultati gde su u jako zahtevnoj grupi završili na prvom mestu i plasirali se u nokaut fazu. Ovo je selekcija koja je neposredno pred prvenstvo imala velike turbulencije, promenjen je trener Vahid Halihodžić, koji je bio u sukobu sa najvećim zvezdama tima, a koliko Ziyech i Mazroui znače za ovaj tim, najbolje se videlo upravo na ovom Svetskom prvenstvu. Oni su najpre odigrali 0:0 sa Hrvatskom, da bi potom savladali Belgiju 2:0, a u zadnjem meču ostvarili još jednu pobedu 2:1 nad selekcijom Kanade i tako se potpuno zasluženo našli u nokaut fazi. Ovog puta moraće da daju preko svojih mogućnosti, jer igraju sa selekcijom Španije koja igra potpuno drugačije od svih prethodnih rivala sa ovog Svetskog prvenstva.

Izostanci: nema izostanak u timu Maroka

Očekivana postava: Bounou – Mazraoui, Saiss, Aguerd, Hakimi – Sabiri, Amrabat, Ounahi, Boufal, El Nesyri, Ziyech


Što se tiče selekcije Španije, oni su u ovo prvenstvo ušli sjajnom igrom i pobedom od 7:0 nad Kostarikom, igra bez klasičnog napadača u ovom meču dala je sjajne rezultate pa je uglavnom mlad tim dosta podigrao samopouzdanje, ali je već u drugom meču odigrao samo 1:1 sa Nemačkom, ali već tada gotovo izvesno obezedio plasman dalje. Ono što je primećeno od strane mnogih, deluje da su u poslednjem meču Španci kalkulisali i možda i namerno pustili selekciju Japana, kako bi izbegli meč sa Hrvatskom u 1/8 finala, ali i sa Brazilom u narednoj rundi takmičenja. Da li će im se ovakav pristup osvetiti ili su dobro postupili, ostaje da se vidi već danas, kada će naspram sebe imati ekstramotivisanog rivala koji ume da odigra tvrd fudbal, ali ima i igrače koji mogu da ugroze gol Španije.

Izostanci: nema izostanaka u timu Španije

Očekivana postava: Simon, Carvajal, Rodri, Torres, Alba, Gavi, Busquets, Pedri, F.Torres, Morrata, Olmo


ODLIČNE KVOTE ZA SVETSKO PRVENSTVO U KLADIONICI MAXBET!

Mišljenje urednika: Svakako da očekujemo jako zanimljiv duel koji bi potencijalno mogao da ode i u produžetke, jasno je da će Španija imati terensku inicijativu, ali upravo tu Maroko može da sačeka svoju šansu i da brzim napadom ugrozi špansku odbranu, svakako da je Španija favorit, ali se mi ipak odlučujemo za, po našem mišljenju, sigurniji predlog 1P0-2&2P1-2 gola po kvoti 1,75.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje