subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Nisu u toliko bezizlaznoj situaciji večeras!

Za večeras izdvajamo meč u kom će gosti biti znatno oslabljeniji, tj. neće računati na petoricu redovnih fudbalera, dok će domaćin željan iznenađenja biti u punoj snazi. Utakmicu otvarati do ponoći, a predložena kvota je 1.88.


Reč je o utakmici Kopa Libertadoresa, a večeras će se od 2 časa iza ponoći sastavi Deportivo Tachira i Palmeiras. Za sve koji nisu upoznati sa ovim ekipama, reč je o venecuelanskom i brazilskom predstavniku. Takmiče se u okviru grupe A, gde su još i Emelec i Independiente Petroleros, a tek je 1. kolo, pa očekujemo nešto obazriviji ulazak u ovaj meč.

Prvenstvo Venecuele je u toku, nakon 6 kola Deportivo Tachira zauzima 2. mesto na tabeli uz 13 osvojenih bodova (imaju svega 1 bod manje od ekipe La Guaira). Dobro su započeli sezonu, pa motivacije protiv Palmierasa verovatno neće manjkati.

Kada je reč o izostancima, za goste neće igrati Marcos Rocha (14n/0g/2a, desni bek), Danilo (13n/3g/1a, defanzivni vezni), Luan (5n/1g/0a, centralni bek), Joaquín Piquerez (15n/0g/0a, levi bek) i Rony (17n/4g/3a, levo krilo). Domaćin će biti bez izostanaka večeras.

Kada je reč o h2h duelima, treba istaći da su se ove dve ekipe sastajale zaista davno, poslednji put 2006. godine, te date utakmice nemaju neki statistički značaj, jer su ekipe uveliko izmenjene od tada.

Treba istaći da je Palmeiras, bez obzira na rezultat, primio makar gol na 4 od poslednjih 6 utakmica, dok je Deportivo na 12 od poslednjih 13 utakmica postigao makar po gol. Dakle, sve nam govori da bi uz malo sreće, autsajder na papiru mogao do gola, a treba istaći da su upravo igrači poslednje linije brazilskog tima odsutni, za šta se nadamo da će Yerson Chacon i Esli Samuel Garcia Cordero uspeti da nađu put do mreže. Večeras tipujemo „D1+“ po kvoti 1.88.

0:4 (šteta, 16 šuteva, ali lopta nije htela u gol)


Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Photo by Peter Glaser on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje