nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Оdlična forma jednog tima i izostanak 11 igrača kod drugog nam donose kvotu 1,75

Odlična forma jednog tima i izostanak 11 igrača kod drugog tima, među kojima je i prvi strelac tima u sezoni, mogu da nam donesu naplatu kvote 1,75, a članak možete otvarati okvirno do kasnih večernjih časova.

Fortaleza je tim za koji se može reći da je jedno od najprijatnijih iznenađenja prvenstva Brazila, bez poraza su u prva četiri kola, a u prošlom kolu su odigrali 1:1 na gostovanju kod Korintijansa, a samo ih je mali nedostatak sreće košta sva tri boda. Tim igra dosta otvoreno sa jako dobrim ofanzivnim potencijalom i može se reći da se očekuje da tako nastave, naročito kada se radi o domaćem terenu, gde su savladali Fluminense 4:2 i odigrali nerešeno 1:1 sa Internacionalom. Za današnji susret će faliti krilni napadača Pedra Rocha (9u/1g/0a), štoper Marcelo Benevenuto (21u/0g/1a) je takođe van, dok neće biti ni krilnog napadača Moisésa (15u/5g/1a). U tim se vraća prvi strelac Lucero što je veliko pojačanje u odnosu na prošli meč.

Što se tiče Sao Paola, tim Rožerio Senia takođe je jako dobro ušao u prvenstvo i sa 2 pobede, 1 remijem i 1 porazom, nalazi se na 7.mesto uz gol razliku 7:3. U gostima su odigrali dva susreta gde su poraženi od Botafoga 2:1, uz remi sa Koritibom 1:1. Tim je remontovan, jer je razočarao svoje navijače prošle sezone tek 9.mesto, ali po sastavu tima ne deluje da će moći puno bolje ove sezone, što su pokazali kup i takmičenje u državnom prvenstvu gde su ispali već u 1/4 finalu. Za današnji meč će im faliti čak 11 igrača, a neki od njih su ove sezone već imali značajnu minutažu, faliće: drugi golman Jandrei (0u/0g/0a) i treći golman Felipe Alves (0u/0g/0a), u odbrani nema Welingtona (10u/0g/2a), Igora Viniciusa (2u/0g/1a), Joao Moreira (0u/0g/0a), štopera Nahuel Ferraresia (3u/0g/0a), u veznom redu će faliti Talles Costa (3u/0g/0a), potom prvi strelac tima do sada u sezoni Giuliano Galoppo (13u/8g/2a), a nema ni André Andersona (0u/0g/0a), dok će u napadu faliti David (11u/1g/1a) i Erison (5u/2g/0a).

Mišljenje urednika: Fortaleza igra zaista dopadljiv fudbal sa dosta napada i zahvaljujući dvojcu Lucero – Galjardo deluje opasno po sve rivale, gosti su tim koji će najviše bodova ove sezone pokušati da osvoji pred svojim navijačima u Sao Paolu, a do sada u gostima nisu briljirali, uz izostanke i skraćenu rotaciju, mišljenja smo da će danas proći igra 1X&2-5 gola koja se plaća kvotom 1,75.

0:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje