subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Omladinci i rezervisti noćas umesto prvotimaca za jedan tim!

Jedan tim će danas šansu dati omladincima i rezervistima umesto startera. Meč okvirno možete preuzeto do 02 sata posle ponoći, a predložena kvota je 1,60, uz predlog 1,90.

Očekuje nas duel 20.kola u kojem će Bucaramanga dočekati tim iz Kalija – Americu. Domaći tim nije na najbolji način odigrao dosadašnji tok sezone jer zauzima tek 19. predposlednje mesto sa 3 pobede, 8 remija i 8 poraza, uz gol razliku 13:20. Ono što nije toliko loše, kao uostalom i kod svih timova lige, jesu mečevi na domaćem terenu gde imaju 2 pobede, 4 remija i svega 3 poraza uz gol razliku 8:8. Jedan su od timova u ligi na čijim mečevima pada najmanje golova. Današnji meč bitan je za njih zbog činjenice da se ispadanje iz A lige Kolumbije računa po osvojenim prosečnim bodovima iz tri sezone, tako da je njima sada svaki bod bitan, pa će izaći kompletni.

Sa druge strane tim America de Cali obezbedio je doigravanje (druga runda šampionata gde igra prvih osam timova), pa su danas odlučili da na teren izvedu omladince i rezerviste, pa će faliti gotovo svi bitni igrači tima. Na gostovanjima su ostvarili do sada 3 pobede, 2 remija i 4 poraza uz gol razliku 14:14. Na spisku igrača za danas je samo 4 igrača od 13 koji su odigrali najviše minuta.

Igrači sa najviše minuta u sezoni
Spisak pozvanih igrača za meč, bez mnogo startera

Mišljenje urednika: Domaći tim danas ima motiv više protiv gosta, gde će svakako rezervisti i omladinci pokušati da se nametnu, ali to svakako nije tim koji je ušao u top osam ove sezone, po nama ovo je tvrd meč gde domaćin ima šansu više za bodove ,pa je prvi predlog 1X&0-3 po kvoti 1,60, takođe možete pokušati i sa čistom pobedom na domaćina po kvoti 1,88.

2:1

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje