nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Oslabljeni su neigranjem standardnih igrača i lošoj su formi

Jedan tim oslabljen je neigranjem standardnih igrača, a uz to nalazi se u lošoj formi, drugi tim skoro kompletan i u mnogo boljem trenutku. Meč okvirno možete preuzeti do 17:30, a predložena kvota je 1,65, kao i 1,85.

Ekipa Calcio Lecco 1912 se nalazi na 4.mestu sa skorom 16 pobeda, 10 remija i 9 poraza, uz gola razliku 42:36. Na svom stadionu imaju skor koji je najbolji u celoj ligi, 11 pobeda, 4 remija i 2 poraza i gol razliku 25:9, taj skor bio je još bolji, ali je Lecco vezao tri remija pred svojim navijačima koji danas žele da prekinu, iako su već izborili plejof preko koga će pokušati da izbore ulazak u viši rang, danas će zbog odsustva defanzivca Battistinia (30u/2g) doneti neke promene u odbrani po rečima domaćeg trenera, dok su svi ostali igrači tu.

Ekipa Pro Patri nalazi se na 13.mestu, na tri boda od plejofa, ali i na 5 bodova od zone ispadanja, pa se može reći da su ,,ni na nebu, ni na zemlji“, imaju skor 12 pobeda, 10 remija i 13 poraza uz gol razliku 34:40. Na gostovanjima imaju učinak 5 pobeda, 5 remija i 7 poraza uz gol razliku 13:19. Ono što je problem za ovaj tim je jako loša forma, naime, oni nisu slavili na 9 poslednjih mečeva, imaju u tom periodu 5 poraza i 4 remija.

Uz to za danas će im faliti trojica defanzivaca i dva vezna igrača, a radi se o igračima koji su imali značajnu minutažu ove sezone: u odbrani nema drugog defanzivca po minutaži, štopera Andrea Boffelli (30u/2g/0a), potom nema Lorenzo Saporettia (28u/1g/0a) koji je treći defanzivac po minutaži, a nema ni Moris Sportellia (19u/0g/0a), u veznom redu će faliti i defanzivni vezni Luca Bertoni (23u/0g/0a), kao i levokrilni napadač Clemente Perotti (23u/1g/2a)

Mišljenje urednika: Lecco kao najbolji domaćin lige svakako ne želi da veže četiri utakmce bez pobede, u toku su pripreme za plejof, a vrlo je bitno kako će tim da uđe u tu fazu sezone i svakako i trener želi da vidi tim koji ima samopuzdanje na osnovu pobeda, izostanci kod gosta koji su u lošoj formi samo dodatno daju procente šansama za prolazak našeg predloga, igra p/k 1 (pobeda Lecca na poluvremenu ili kraju meča) po kvoti 1,65, a možete pokušati i sa čistom pobedom domaćina po kvoti 1,85.

2:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje