ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Po izjavi trenera, jedan tim će danas igrati u izmenjenom sastavu

Po izjavama trenera jednog tima, danas će igrati u promenjenom sastavu, protiv jakog rivala, meč okvirno možete preuzeti do 20 časova, a predložena kvota je 1,80.

Radi se o susretu EFL kupa Engleske, koji počinje od 20 časova, a sastaju se ekipe Portsmouth i Stevenage.

Domaći tim igra u jako dobroj formi, u seriji su od 10 mečeva bez poraza, ali pomalo brine činjenica da su poslednja 4 meča u ligi odigrali nerešeno, poslednji meč u ligi protiv Accringtona je odložen, pa je tim odmorio i moći će da igra u jakom sastavu danas. Domaći tim nema poraz na 12 takmičarskih mečeva ove sezone na svom terenu, uz skor 6 pobeda i 6 poraza. Za danas će im faliti povređeni igrači:, Joe Rafferty (7u/0g/0a odbrana), Tom Lowery (7u/0g/0a vezni igrač), Louis Thompson (5u/0g/0a vezni igrač), Jayden Reid (0 mečeva – napad).

Što se tiče gosta, ekipe Stevenage, po izjavama njihovog menadžera Steva Evansa, oni su imali problema sa treninzima prethodnih dana i morali su da rade u zatvorenom prostoru zbog vremena, a uz to zbog zgusnutog rasporeda rekao je da će dosta izmeniti tim već na ovom susretu (Original izjava sa sajta kluba na slici)

Stevange igra Ligu 2, gde je ove sezone jedan od glavnih favorita za ulazak u viši rang, trenutno igraju sjajno i nalaze se na 2.mestu sa skorom 13-5-3.

Mišljenje urednika: Domaći tim igra u rangu više u odnosu na današnjeg rivala, a očekuje se da izađe u dosta jačem sastavu nego što bi to bio slučaj da su imali meč za vikend, pa samim tim će biti favoriti u odnosu na goste koji će uz dosta rotacija teško sačuvati kvalitet igre kao kada igra njihov najbolji sastav, po nama, idealan meč za igru 1X&2-5 gola po kvoti 1,80.

3:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje