petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Poslednje kolo CAF Lige šampiona (najava mečeva i prognoza)

Danas je na programu poslednje kolo u Ligi šampiona Afrike, a mi ćemo pokušati da izdvojimo tipove koje smatramo da imaju najveću šansu za prolazak. Ukupno će se odigrati 8 mečeva, a jako malo njih ima rezultatski značaj za timove. Mečevi se igraju u različitim terminima, tako da možete sami odlučiti da li ćete članak preuzeti do 14 ili 20 časova, posle početka svakog meča, vrednost potrebnih kredita će se umanjivati, tako da će kada ostane samo meč od 20 časova, vrednost članka biti 1.


14:00 Grupa C – Mamleodi Sundows – Raya Casablanca

Oba tima obezbedila su plasman u narednu fazu takmičenja, s tim što će ovaj meč biti borba za prvo mesto na tabeli, Mamelodi u trenutno boljoj poziciji jer bi i sa bodom bili na prvoj poziciji, za sada imaju 3 pobede i 2 remija i gol razliku 8:3. Tim je pojačan oporavkom brazilskog štopera Nasimenta koji se vratio u remiju sa Petro Atletikom 2:2, kao i povratkom brznogog krilnog napadača Lafura koji će najverovatnije zaigrati u ovom meču. Tim Mamelodija neporažen je u prethodnih 17 mečeva u okviru CAF Lige šampiona na svom terenu, a u tom periodu ima 13 pobeda i 4 remija. Vajdad sa druge strane nije tim koji se snalazi na gostovanjima, ove godine dva remija sa Petrom i USM Algerom, a u poslednjih 18 mečeva, 2 pobede, 9 remija i 7 poraza. Smatramo da će ovde domaćin iskoristiti prednost domaćeg terena i u 1/4 finalu ,,izabrati“ lakšeg rivala. PREDLOG: 1X&0-3 (kvota  1,60)  1:0


14:00 A grupa – TP Mazembe – ZESCO

 

 

Ekipa TP Mazembe jedna od retkih iz subsaharske Afrike koja godina igra završnicu Lige šampiona, tim koji je ovo takmičenje i osvajao nekoliko puta, dok je u DR Kongu neprikosnoven i najveći klub, oni su već obezbedili prolazak dalje sa 11 bodova, kao i prvo mesto jer imaju bolji međusobni skor od egipatskog Zamaleka, ali ono što je činjenica to je da će i na ovom meču imati veliku podršku sa tribina na stadionu gde NISU PORAŽENI na prethodnih 48 mečeva u Afričkoj Ligi šampiona, slavili su 39 puta uz 9 remija. U goste im stiže najslabiji tim grupe, ZESCO iz Zambije koji do sada ima 3 boda iz 3 remija i 2 poraza, jedan na domaćem terenu protiv TP Mazembea 1:2. Ekkipi ZESCO trenutno je mnogo važnija liga gde su tek na 3.mestu, a zaređali su sa slabijim rezultatima i čak 5 poraza na prethodnih 7 mečeva, pa treba očekivati da sada izvedu kombinovani tim što će im uz manjak motiva i odličnog domaćina na veštačkoj travi doneti novi poraz. PREDLOG: 1&D2+ (kvota 1,73) 3:1


20:00 – Grupa B – Etoal du Sahel – Platinum

Ekipi domaćin iz Tunisa danas je neophodna pobeda nad timom iz Zimbabvea, kako ne bi morali da osluškuju rezultat iz Sudana. Etoal ove godine 3 pobede i 2 poraza, jedan na iznenađenje svih od Al Hilala iz Sudana 0:1 na domaćem terenu, tako da im danas trebaju 3 boda za prolazak dalje, što bi umanjilo nezadovoljstvo navijača nešto slabijim izdanjima u domaćoj ligi gde su trenutno tek na 6.mestu. Gosti koji su svoju ligu završili još 14.decembra igraju samo mečeve Lige šampiona od tad što je veliki problem za ovaj tim koji za sada ima 1 bod i to u meču sa Al Ahlijem na domaćem terenu 1:1 i sve ostale poraze, Etoal je slavio protiv njih u gostima 3:0. Gosti sa razmišljanjem od odmoru posle ovog meča, nemaju šta da traže protiv motivisanog i kvalitetnijeg domaćina PREDLOG: 1-1&2+ (kvota 1,75) 2:0(0:0)


https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Wydad_Casablanca_vs_Al_Ahly,_CAF_Champions_League,_September_11_2011-20.jpg  (Foto)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje