subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Rotiran sastav jednog tima bez najboljih igrača protiv motivisanog rivala

Danas će jedan tim izaći bez motiva i sa kombinovanim timom protiv rivala koji ima veliki motiv i kompletan sastav. Meč okvirno možete preuzeti do 16 časova, a predložena kvota je okvirno 1,90.

Boluspor je tim koji je odavno prebrinuo sve brige oko opstanka u ligi, ne mogu da ispadnu, a ni da odu do plejof mesta, pa su već od prošlog kola kada su poraženi od Bardimaspora 2:1 počeli da koriste neke igrače koji nisu imali minutažu, dok su na odmor poslali većinu stranaca koji u ovoj ligi i prave razliku. Boluspor je na 11.mestu sa 13 pobeda, 10 remija i 11 poraza uz gol razliku 42:44. Ono što su gotovo sigurne rotaciju jesu na mestu golmana, gde će Cipe tek po drugi put na gol u sezoni, a očekuju se i nastupi mladih igrača u veznom redu i napadu. Van tim će biti veznjak Kayamba (26u/3g/1a), prvi strelac i asistent tima Bregu (31u/5g/4a), drugi strelac tima Balde (28u/4g/0a), a postoji šansa da odmor dobiju još neki prvotimci jer zbog odustanka od takmičenja Erzurumspora ovo je poslednji meč Bolua ove sezone, pa je i motivacija kod igrača veća za odmorom nego za takmičenjem.

Sa druge strane je Eyupspor, tim koji bi u slučaju povoljnih rezultata mogao i do 3.mesta koje vodi direktno u finale plejofa, trenutno su na 5.mestu sa 17 pobeda, 8 remija i 9 poraza uz gol razliku 38:27. Na gostovanjima imaju skor 7 pobeda, 5 remija i 5 poraza i gol razliku 14:12. Oni od kraja aprila nisu odigrali meč, pa je bilo vremena da se novi trener tima uklopi i uvede svoje metode rada u tim u kojem ima igrače poput Rajana Babela nekadašnjeg igrača Liverpula, Umuta Buluta, napadača koji je igrao sjajno u Francuskoj… U slučaju pobede izjednačiće se sa trećeplasiranim Sakarysporom,pa će u zadnjem kolu odlučivati ko će da završi tu.

Mišljenje urednika: Domaći tim je već mislima na odmoru, motivacija je nikakva, a Eyupspor itekako ima za šta da se takmiči i za njih prava borba tek predstoji, pa je po nama ovo pobeda gosta po kvoti 1,88.

2:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje