sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] SERIA A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu tri veoma interesantna duela Serije A.

18h Milan-Inter

Milan u ovo kolo ulazi nakon remija na gostovanju protiv Sasuola. Nisu napravili baš najbolju uvertiru u ovaj veliki derbi. Promešao je karte Pioli na meču sa Sasuolom i to mu se obilo o glavu. Mogao je Sasuolo i do sva tri boda,ali je golman Milana odbranio penal. Tim nerešenim rezultatom Milan je produžio niz na 20 mečeva bez poraza, gde su na čak 13 pobedili. Ipak, čini se, da ukoliko ovako nastave ove sezone da neće biti ravnopravan takmac ostalim pretendentima na skudeto koji su pokazali mnogo više. Milan je tokom prelaznog roka slabo poslovao, izgubili su organizatora igre i to se vidi. Ne stvaraju toliko mnogo prilika, nisu toliko ubojiti, pogotovo ne na malim mečevima koje su prethodne godine rešavali kao od šale. Jednostavno, trenutno ne deluju kao tim koji bi mogao da odbrani skudeto. Odbrana jeste sačuvala svoju mrežu na meču sa Sasuolom,ali i dalje se događaju crne minute gde protivnici itekako imaju velikih prilika, sad kad ih iskoriste, a kad ne,ali klub koji želi skudeto ne sme to da dozvoljava.

Inter sa druge strane u ovo kolo ulazi nakon pobede protiv Kremonezea. Tom pobedom su koliko toliko zalečeli rane posle poraza od Lacija. Inzagi je takođe kao njegovo kolega Pioli dosta promešao karte protiv Kremoneza, odmorio je neke igrače i tako ih sačuvao za ovaj derbi. Jedino što ih brine pred ovaj meč jeste stanje sa Lukakuom koji je povređen i pitanje hoće li moći da nastupi na ovom meču. I bez njega svakako da Inter ima sasvim dovoljno opcija u napadu, to se videlo i protiv Kremonezea,ali Interovi problemi ne leže napred,nego nazad. Šta ćemo sa Interovom odbranom. Kremoneze je takođe uspeo da postigne gol, Lacio im je dao 3 gola, Leće 1, samo Specija nije uspela,ali nije da nisu bili blizu. Nastavlja se veliki problem sa Interovom odbranom, problem koji ih prati od prošle sezone. Još jednom napominjem, po ko zna koji put, Inzagi nije trener koji gleda na odbranu, setite se mečeva Lacija u njegovo vreme, pa na svakom meču GG3+, ka tome ide i Inter. Upravo zbog toga je i ojačan napad kako bi se nadomestili nedostatci u odbrani. Jednostavno, previše golova je Inter primio već na startu sezone, a nisu bili sve jaki rivali. Tek sada dolaze pravi takmaci.

Očekivani sastavi:

AC Milan possible starting lineup:
Maignan; Calabria, Kalulu, Tomori, Hernandez; Bennacer, Tonali; Messias, Diaz, Leao; Giroud

Inter Milan possible starting lineup:
Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Dimarco; Martinez, Dzeko

Prognoza: Teško i nezahvalno je prognozirati pobednika u derbiju,ali bi mogli da vidimo golove i to na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.65 – 3:2


20:45h Lacio-Napoli

Nakon sjajne pobede protiv Intera prethodne nedelje, svi su očekivali da će nebesko plavi tu dobru igru da prenesu i na gostovanje u Đenovi protiv očajne Sampdorije. Svi su očekivali nova tri boda, dobro su i počeli dali su gol u ranom delu meča i to preko veze Sergej-Imobile,ali tu su stali. Nakon tog gola Lacio je stao, dozvolili su Sampdoriji da se razmaše i da izjednači u nadoknadi vremena. Generalno gledano, Lacio ima jedan sasvim solidan start sezone. U 4 kola imaju 2 pobede i 2 remija. Napad je sasvim dobar, osim gore pomenute veze Sergej-Imobile, tu su i latinoamerikanci Pedro i Luis Alberto. Ova 4 igrača su odgovorna za sve golove Lacijala ove sezone, a tako će verovatno biti i tokom cele sezone. Jako dobar napad ima Lacio, tu nema šta,ali odbrana nije na tom nivou. Čudno je za Sarija koji voli da radi sa odbranom, koji je dobar taktičar, da je dozvolio da ima ovako lošu odbranu. Lacio je prethodne sezone imao najviše primljenih golova među top 8 ekipa u ligi, a sudeći po startu sezone nešto slično će se dogoditi i ove. Nisu u prelaznom roku popunili rupe pozadi,iako je to apostrofirano kao prioritet letnje pijace. Videćemo šta će biti tokom sezone…

Napoli u ovo kolo ulazi nakon velikog kiksa na svom terenu protiv Lećea. Spaleti je malo promešao karte i to je ozbiljno poremetilo tim. Uveo je u igru nove igrače, gde se videlo da još uvek nisu uigrani. Došlo je pred kraj prelaznog roka nekoliko veoma dobrih igrača,ali će im trebati vremena da se uigraju, moraće Spaleti polako da ih uvodi u tim, a ne na način kao protiv Lećea. Kasnije je vratio proverene snage u tim,ali bilo je kasno, Leće je odneo veliki bod kući. Dominirao je Napoli na tom meču, daleko od toga, mnogo šuteva, mnogo prilika,ali ostalo je 1-1. Generalno gledano Spaleti je napravio zaista sjajan ofanzivan tim, tim satkan od odličnih i pre svega mladih napadača i ovaj tim će biti strah i trepet za svaku odbranu u ligi. Ipak, rupa odlaskom Kulibalija nije nadomeštena i u odbrani Napolija duva promaja. To će biti problem koji će rivali koristiti i to obilato. Iskoristilo je to Leće, moglo je i još više da su dali gol iz penala, videćemo šta će učiniti Lacio.

Očekivani sastavi:

Lazio possible starting lineup:
Provedel; Lazzari, Romagnoli, Patric, Marusic; Milinkovic-Savic, Antonio, Alberto; Anderson, Immobile, Zaccagni

Napoli possible starting lineup:
Meret; Di Lorenzo, Kim, Rrahmani, Rui; Anguissa, Lobotka; Politano, Raspadori, Kvaratskhelia; Osimhen

Prognoza: Ovo bi mogao da bude efikasan meč sa golovima na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.60 – 1:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje