petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (ČETVRTAK)

U četvrtak su na programu dva duela, a mi smo za vas spremili najavu oba meča.

18:30h Verona-Juventus

Prodaja bitnih igrača,kao i odlazak trenera Tudora koji je preporodio klub nekako su najavili ovo što se trenutno događa. Tim koji je prethodne sezone bukvalno gazio sve redom u ligi, bio među najefikasnijim timovima u Evropi, sada je na rubu provalije. Verona u ovo kolo ulazi sa nizom od 8 vezanih poraza, najduži niz poraza u istoriji kluba. Od 13 odigranih mečeva ove sezone imaju 10 poraza, što ih je i dovelo do pozicije na kojoj jesu, a to je poslednja. Kako stvari stoje, ove sezone im predstoji grčevita borba za opstanak, tj ako ovako nastave mislim da i neće biti borbe već će oni jako brzo da reše svoj status i polako se spremaju za Seriju B. Moraće mnogo toga da promene u naredih mesec dana koliko traje ova pauza. Ne štima ništa niti u napadu, niti u odbrani. Istina, protiv današnjeg rivala imaju dobar skor u poslednjih nekoliko utakmica,ali razlika u kvalitetu je danas izraženija nego ikad, tako da ta statistika pada u vodu.

Juventus u ovo kolo ulazi nakon velike pobede protiv Intera u derbiju Italije. Ta pobeda je Juventusu bila preko potrebna, pogotovo nakon debakla u Ligi Šampiona. Ušli su u ovaj derbi protiv Intera sa mnogo kadrovskih problema, a odigrali su kao Juventus u najboljim danima. Jako u odbrani, ubitačno u napadu i rešili su meč u svoju korist. Još jedna velika dobit sa tog meča jeste i naš Kostić. Konačno je proradio Kostić, igrač kojeg oni čekaju još od dolaska da pokaže sve što radi u dresu naše reprezentacije,ali i u Frankfurtu. Pokazao je to na meču sa Juventusom sa dve sjajne asistencije. Tretnuno su u seriji od 4 vezane pobede,ali im Napoli beži 13 bodova, tj ako dobiju ovaj meč smanjiće na 10 bodova,ali i to je mnogo. Pobeda na ovom meču je i više nego imperativ.

Očekivani sastavi:

Hellas Verona possible starting lineup:
Montipo; Dawidowicz, Gunter, Ceccherini; Depaoli, Veloso, Tameze, Doig; Kallon, Lazovic; Henry

Juventus possible starting lineup:
Sczesny; Danilo, Bremer, Sandro; Cuadrado, Fagioli, Locatelli, Rabiot, Kostic; Miretti; Milik

Prognoza: Juventus je favorit na ovom meču i trebalo bi da slave.

Predlog za klađenje: 2 @ 1.75 – 0:1


20:45h Lacio-Monca

Lacio ovaj meč očekuje u jako dobrom raspoloženju. U ovo kolo ulaze nakon velike pobede u gradskom derbiju protiv najljućeg rivala Rome. Ova pobeda protiv Rome dodatno dobija na težini jer je izvojevana bez dva ključna igrača. Imobile je povređen već duže vreme, a na ovom meču nije bilo ni Sergeja zbog suspenzije. Sergej se vraća za ovo kolo, ali Imobilea nema. Ušao je Lacio u taj meč čak kao i blagi autsajder zbog tih izostanaka, svi su očekivali pobedu Rome,ali inat je proradio i nebesko-plavi su slavili. Tom pobedom su prekinuli niz od dva neuspeha, prvo u ligi Evrope, gde su na kraju ispali u Ligu Konferencija,a zatim i potop koji su doživeli od Salernitane na domaćem terenu. Inače,Lacio je u seriji od dva vezana meča na domaćem terenu gde nisu slavili. Remi sa Udinezeom i poraz od Salernitane. Vreme je da se to prekine. Lacio zaista deluje jako dobro ove godine. Odbranu je Sari popriično zategao. Samo je Napoli primio manje golova od njih. U 13 kola Lacio je primio samo 8 pogodaka, što je sjajno. Napad je takođe dobar, istina, malo je popustio bez Imobilea,ali ne previše, ne primećuje se mnogo njegov izostanak i to je jako dobro. Jer su se toga svi najviše plašili, pošto je vladalo mišljenje da Lacio ne može bez Imobilea, očigledno je da mogu.

Monca u ovo kolo ulazi takođe nakon jedne pobede i to na domaćem terenu.Oni su na svom terenu slavili protiv indisponirane Verone i tako prekinuli niz loših rezultata. Pre te pobede nad Veronom, Monca je imala tri vezana poraza, što ih je dovelo u donji deo tabele. Trenutno su na 15tom mestu sa 6 bodova više od zone ispadanja. Monca je tim u koji je dosta uloženo, dovedeno je dosta kvalitetnih igrača tokom leta i to se nekako i vidi. Nemaju konstantnost, još se igrači ne poznaju dovoljno i zbog toga im dolaze takvi padovi u formi. Sigurno da će im ova pauza dobro doći da se dodatno uigraju i spreme za drugi deo sezone gde je ključni zadatak opstanak u ligi.

Očekivani sastavi:

Lazio possible starting lineup:
Provedel; Lazzari, Casale, Patric, Hysaj; Vecino, Cataldi, Milinkovic-Savic; Cancellieri, Anderson, Pedro

Monza possible starting lineup:
Di Gregorio; Izzo, Marlon, Caldirola; Ciurria, Machin, Rovella, Augusto; Pessina, Caprari; Petagna

Prognoza: Lacio bi mogao da postigne nekoliko golova na ovom meču.

Predlog za klađenje: D2+ @ 1.68 – 1:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje