četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju se nastavlja Serija A.

12:30h Salernitana-Fiorentina

Salernitana živi. Mislim da je to najbolji opis situacije u klubu. Cela Italija je okrenuta ka Salernitani i svi željno iščekuju današnji susret sa Fiorentinom. Pre samo par kola bili su prežaljeni,ali dva meča i dve pobede, 6 bodova su oživeli njihovu nadu da bi mogli spektakularno da se spasu i opstanu u Seriji A. Trenutno su od sigurne zone udaljeni 6 bodova,ali imaju utakmicu manje od Kaljarija koji je iznad njih. Dakle, imaju priliku da se spasu,ali im je potrebno još dosta pobeda. Uspeo je Davide Nikola da podigne ekipu. Specijalista za opstanke još jednom je pokazao svoju magiju,ali videćemo hoće li uspeti da izvede to čudo. Što se današnjeg meča tiče, stadionu u Salernu će biti prepun, Salernitana nema šta da izgubi. Oni moraju da napadnu od samog starta Fiorentinu pa šta bude. Nerešeno im ne donosi mnogo, tri boda im igraju. Očekujem da uđu poptuno otvoreno u ovaj meč. Odigraće hrabro pa šta bude. Velika stvar za Nikolu je i povratak igrača koji su bili povređeni. Na ovom meču će imati gotovo najjači sastav na raspolaganju.

Fiorentina ovo kolo dočekuje sa pozicije broj 6, tačnije dele 6to mesto sa Lacijom. U dosta su dobroj formi. U ovaj meč ulaze nakon tri vezane pobede. Tokom nedelje su doživeli poraz u polufinalu kupa koji ih je sigurno razočarao jer je došao od strane najljućeg rivala. Ipak, to moraju pošto poto da zaborave jer su itekako u borbi za mesto u Evropi i nemaju pravo na kiks. Kruna sezone bi bila pozicija na tabeli koja bi im donela mesto u Evropi. Sigurno da to ovaj tim i zaslužuje. Fiorentina ima kvalitetan tim mlad tim. Još jednom im se dogodilo da u toku sezone ostaju bez glavnog igrača tima,ali su opet uspeli da prežive i da se podignu. Kada su svi mislili da će pasti nakon odlaska Vlahovića. Oni su doveli Kabrala i Pijateka i uspeli adekvatno da nadomeste nedostatak. Odbrana im je slabiji deo tima i to je deo na kojem moraju da porade. Na ovom meču u timu neće samo biti Kastrovili.

Prognoza: Očekujem otvoren meč. Verujem da će Salernitana ući spuštenog garda, da će odigrati napadački, što će opet otvoriti i put igračima Fiorentine. Mogli bi videti dosta golova na ovom meču.

Tip: 3+ @ 1.90 – 2:1


15h Empoli-Napoli

Kakva dva dela sezone Empolija. Prvi deo sezone momci Aurelija Andreazolija su odigrali sjajno. Pobeđivali su sve redom rivale i došli su do gornjeg dela tabele. Empoli je krasila brza napadačka igra i zaista je bilo lepo gledati ih. Ipak, od početka 2022. godine totalno drugačija ekipa. Empoli nije slavio niti jednom od početka ove godine. Imaju seriju od čak 16 mečeva bez pobede. U ovo kolo ulaze nakon teškog poraza na gostovanju protiv Udinezea 4-1. Njih od propasti spašava prvi deo sezone. Samo zahvaljujući tom sjajnom prvom delu su i dalje u sigurnoj zoni i verovanto i neće imati nikakve brige u vezi ispadanja. Napad Empolija je još uvek tu, postižu oni golove,ali se odbrana poprilično pokvarila. Trenutno im je odbrana treća najgora. Samo su Salernitana i Đenova primili više golova od njih.

Napoli u ovaj meč ulazi sa imperativnom pobede. Nakon remija protiv Rome gde su primili gol u poslednjim sekundama meča, Inter i Milan su im pobegli na 5 odnosno 4 boda. Dakle, u slučaju poraza na ovom meču oni bi se praktično oprostili od borbe za titulu. Sigurno da to zna i Spaleti i nema sumnje da će naoštriti ekipu za ovaj meč.  Dobra stvar za Napoli je da su ove godine jedna od najboljih gostujućih ekipa u ligi. Oni su u gostima ove sezone doživeli svega 1 poraz. Napoli igra zaista odlično ove sezone. Imaju jednu od najboljih odbrana u ligi. Napad im takođe deluje jako dobro. Nikad bliže nisu bili da skudetu koji čekaju dugi niz godina. Jeste da niko u Napolju ne priča o skudetu zbog sujeverja,ali itekako veruju u njega. Nema Spaleti nekih veliki problema sa sastavom, tako da će sve svoje adute da izvede na teren.

Prognoza: S obzirom na formu timova,ali i kvalitet Napoli je favorit. Umeo je Empoli da ih iznenadi više puta,ali verujem da će Napolitanci da im vrate milo za drago na ovom meču.

Tip: 2 @ 1.63 – 3:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje