nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju je na programu jedan duel La lige.

21h Barselona-Rajo Valjekano

Barselona u ovo kolo ulazi nakon jedne veoma bitne pobede nad Real Sosijedadom u gostima. Ta pobeda je bila važna iz više aspekata. Prvo, tom pobedom su uspeli da prekinu seriju od dva neuspeha. Nakon ispadanja u Ligi Evrope od Frankfurta usledio je loš rezultat u ligi i ekipa je bila dosta poljuljana. Ovom pobedu su prekinuli loš niz i uspeli da se vrate na pobednički kolosek. Još bitnije je da su uspeli da zadrže prednost nad Betisom koji je 5 bodova iza njih i ukoliko uspeju da slave i na ovom meču može se reći da su uspeli u svom cilju, a to je mesto koje vodi u Ligu Šampiona. Sigurno da će Ćavijevi momci pokušati to da ostvare na ovom meču. Ne smeju sebi da dozvoljavaju kikseve na mečevima gde su apsolutni favoriti. Naučili su to na teži način protiv Kadiza. Verujem da će krenti od samog starta napadački ka golu Raja kako bi što pre rešili pitanje pobednika. Meč protiv Kadiza ih je naučio da spora igra i čekanje mogu da budu mač sa dve oštrice. Na ovom meču Ćavi bi mogao da ima problema sa odbranom jer su na meču sa Sosijedadom Pike, Alveš i Aruho izašli sa terena zbog povreda, a osim njih van tima su i Sergi Roberto, Umtiti i Pedri.

Rajo je u prošlom kolu ostvario jednu veoma značajnu pobedu. Oni su slavili protiv Espanjola i to im je bila prva pobeda od decembra. Ovom pobedom su uspeli da zaustave strmoglav pad na tabeli. Sada se nalaze na 7 bodova više od zone ispadanja i imaju utakmicu manje, tako da su u jako dobroj situaciji što se tiče opstanka. Sigurno da im je ta pobeda donela i koliku toliku sigurnost pred ovo kolo. Mogu mnogo opuštenije da uđu u ovaj meč jer i u slučaju poraza neće mnogo sebi naškoditi. Imao je Rajo ogromne planove ove sezone. Do tog decembra su bili među top 5 timova, pojavljivale su se i priče i maštanja o Evropi,ali ovaj strmoglav pad forme je totalno raspršio te snove.

Prognoza: Ovo bi mogao da bude jedan efikasan meč. Verujem da će Barselona ući napadački od samog starta kako bi što pre rešili pitanje pobednika na ovom meču. S obzirom na probleme sa odbranom mogli bi i gosti do gola.

Tip: GG3+ @ 2.25 – 0:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje