petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju su na programu ostale utakmice Serije A. Za vas smo spremili najavu najzanimljivijih mečeva.

12:30h Udineze-Inter

Sjajan start sezone od strane Udinezea. Novi trener Andrea Sotil je bukvalno preporodio tim. Nakon startnog poraza od Milana usledilo je 5 kola u kojima je Udineze ostvario 1 nerešen ishod i čak 4 pobede. To ih je dovelo do visokog 4tog mesta na tabeli. Dugo se nije dogodilo da Udineze bude tako visoko kotiran na tabeli. U seriji su od 4 vezane pobede. Posebno je dobar napad. Udineze je godinama važio za tim koji igra prilično neefikasne utakmice,ali je trener Sotil to promenio. Pod njegovim vođstvom Udineze igra znatno ofanzivnije i pre svega efikasnije.U 6 kola 12 postignutih golova,a posebno su impresivna poslednja dva meča gde su dali 3 gola na gostovanju Sasuolu i čak 4 komada kod kuće Romi. Odbrana prima golove na skoro svakom meču i to je nešto što trener nije uspeo još uvek da reši,ali i ovo je ogroman napredak u odnosu ne na poslednju, nego na poslednjih nekoliko sezona.Mogla bi ovo da bude njihova sezona.

Dugo se nije dogodilo da Inter ide na gostovanje u Udine, a da budu lošije plasirani od njih,ali tako je. Inter je u 6 kola osvojio 12 bodova i nalaze se na bod zaostatka za Udinezeom. U ovo kolo ulaze nakon dva vezana trijumfa. Prvo su slavili protiv Torina u ligi na jedite jade, da bi zatim usledila i pobeda protiv Plzena na gostovanju u Ligi Šampiona. Te dve pobede su koliko toliko podigle moral koji je poprilično poljuljan nakon poraza od Lacija, Milana i Bajerna. Odbrana je problem pa je problem, to nikako da reše,a teško i da će uspeti dokle god je trener Inzagi.On jednostavno nije trener koji obraća pažnju na odbranu. Upravo zbog toga su i vrlo retki mečevi gde Inter ne prima golove. Napad im je dobro funkcionisao,ali u poslednje vreme i tu ima manjih problema. Zapravo kada na terenu nema Lautara i Lukakua Inter ima mnogo problema da postigne gol i to nije dobro. Nije dobro da zavise od nekih igrača,tim koji želi skudeto ne sme da zavisi od nekog. Ipak, dobra stvar je što se u tim vraća Lautaro koji je odmoren, a i Lukaku se polako oporavlja.

Očekivani sastavi:

Udinese possible starting lineup:
Silvestri; Perez, Becao, Nuytinck; Pereyra, Samardzic, Walace, Makengo, Udogie; Deulofeu, Beto

Inter Milan possible starting lineup:
Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Darmian, Barella, Brozovic, Mkhitaryan, Dimarco; Martinez, Dzeko

Prognoza: Neće ovde Inter tako lako do pobede. Biće ovo neizvestan meč gde Udineze itekako ima svoje prilike. Očekujem golove na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.68 – 3:1


15h Kremoneze-Lacio

Kremoneze u ovo kolo ulazi sa 18tog mesta i sa 2 osvojena boda,ali u koliko god to čudno zvučalo, dosta dobrom raspoloženju. Ima i razloga za to. Nakon 4 startna poraza, od meča sa Sasuolom su počeli znatno bolje da igraju i bodovi su došli. Odigrali su remi sa Sasuolom i uzeli bod. U prethodnom kolu još bolje izdanje na veoma teškom gostovanju Atalanti i opet bod uz rezultat 1-1. Ta dva boda su zaista dobar zalet za nastavak sezone, jer su imali veoma težak raspored na početku sezone. Nakon ovog kola za njih dolazi lakši raspored i sa ovakvom igrom itekako imaju šansi za bodove. Kremoneze je ekipa koja napada, nisu tim koji se povuče i čeka, nego napadaju rivala, pa upravo zbog toga i relativno često daju golove. Odbrana je slabiji deo tima i primaju skoro 2 gola po meču, to je nešto što će morati još da poprave,ali ima napretka. Eto u prethodna dva meča samo 1 primljen gol je napredak. Biće sigurno motivisani kako bi pred reprezentativnu pauzu ostvarili dobar rezultat i uzeli bodove, a nije da neće imati šansi.

Na noge im dolazi poprilično uzdrmani Lacio. Lacio je tokom nedelje doživeo veoma težak poraz na gostovanju Midjelandu. Otišao je Lacio u Dansku sa željom da pobede i da osvoje nova tri boda, a vratili su se sa 5 primljenih golova. Izveo je Sari poprilično jak sastav na tom meču i time je ta pobeda još ubedljivija. Zaista su ih Danci razbili u param parčad i sigurno da će to uticati na tim. Pogotovo su Danci bili ubedljivi u prvom delu. Posle se Lacio malo probudio, postigli su i gol,ali više od toga nisu mogli. Još jednom je do izražaja došla Laciova slaba odbrana. Ove sezone su uspeli samo 2 puta da sačuvaju mrežu i to ih prati već nekoliko godina. Zaista teško mogu da sačuvaju svoju mrežu. Što se tiče napada, on je dosta dobar, sprega Milinković Savić-Imobile funkcioniše jako dobro i od njih dolazi dosta golova,ali bez jake odbrane teško da mogu mnogo ove sezone.

Očekivani sastavi:

Cremonese possible starting lineup:
Radu; Aiwu, Chiriches, Lochoshvili; Sernicola, Escalante, Meite, Valeri; Pickel, Dessers, Okereke

Lazio possible starting lineup:
Provedel; Hysaj, Patric, Romagnoli, Marusic; Milinkovic-Savic, Cataldi, Alberto; Anderson, Immobile, Pedro

Prognoza: Mogao bi to biti jedan meč gde će oba tima doći do makar po jednog gola.

Tip: GG @ 1.73 – 0:4


15h Monca-Juventus

Monca je tokom nedelje promenila trenera. Trener koji ih je uveo u plej of je nakon 6 odigranih kola i samo 1 osvojenog boda dobio otkaz. Mnogo su tokom leta uložili u Moncu i sa pravom su očekivali znatno više od samo 1 osvojenog boda. Na klupu je kao privremeno rešenje doveden trener tima iz primavere Paladino. On će imati motiva na ovom meču jer je u toku karijere bio fudbaler Juventusa. Da se vratimo na tim. Monca je zaista jako malo pokazala od starta sezone. Dosta loš i neefikasan napad, a isto tako i loša odbrana. Prvi bod je eto osvojen tek u prethodnom kolu i to protiv Lećea. Ukoliko žele da izbore ostanak u Seriji A, moraće to mnogo bolje da izgleda. Sada im predstoji spektakl, gostuje im velikan Serije A, Juventus. Gostuje im ranjeni Juventus i sigurno da će pokušati da iskoriste tu situaciju.

Situacija u Juventusu je daleko od idealne. Nakon odličnog prelaznog roka, dovođenja sjajnih igrača, očekivala se dominacija od startna. Sjajan početak, pregažen Sasuolo,ali to je sve. Od tog trijumfa,u narednim mečevima, nismo videli ama baš ništa od Juventusa. Bezidejna igra u napadu, bez kreativnosti, bez lopti ka Vlahoviću. Golove koje su postizali dolazili su mahom iz prekida, ne iz igre i to je veliki problem. Odbrana koja im je bila zaštitni znak je takođe popustila. Dosta golova primaju. U ovo kolo ulaze nakon remija protiv Salernitane 2-2, gde im je poništen gol za pobedu u nadoknadi,a na to se nadovezao i poraz od Benfike u Ligi Šampiona. Sve to je dovelo do znatnog povećanja pritiska na Alegrija i šuška se da bi ukoliko ne uspe da pobedi na ovom meču, gotovo zaisugurno dobio otkaz. Dakle, ogroman je pritisak. Kvalitet je nesumnjivo na strani Juventusa i oni ovo prosto moraju da dobiju. Ukoliko žele išta od ove sezone, meč kao ovaj se mora dobiti.

Očekivani sastavi:

Monza possible starting lineup:
Di Gregorio; Marlon, Mari, Izzo; Birindelli, Rovella, Sensi, Pessina, Augusto; Mota, Caprari

Juventus possible starting lineup:
Perin; Bremer, Bonucci, Danilo; De Sciglio, McKennie, Paredes, Miretti, Kostic; Kean, Vlahovic

Prognoza: Juventus je favorit na ovom meču bez obzira na sve i trebalo bi da slave.

Tip: 2 @ 1.88 – 1:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje