petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (Nedelja)

Nastavljamo sa predlozima za Seriju A. Danas je na programu nekoliko mečeva, a mi smo izdvojili najzanimljivije.

15h Specija-Salernitana

Specija se trenutno nalazi na 17tom mestu, tik iznad opasne zone od koje su udaljeni 5 bodova. U ovo kolo ulaze nakon poraza od Sasuola 1-0. Ipak, poslednji meč na domaćem terenu pamtiće po dobrom jer su savladali Inter sa 2 postignuta gola i time okončali svoj jako loš niz od 9 mečeva bez pobede. Ipak, ta pobeda nije nešto mnogo promenila situaciju u kojoj se Specija nalazi. Oni su u velikom problemu u 2023. godini i to pre svega sa napadom. Od 9 odigranih mečeva na čak 7 nisu postigli niti jedan gol, što je jedan od najgorih rezultata u Evropi. Dodatni problem pred ovo kolo jeste i izostanak najboljeg strelca tima M’Bala Nzola. On je ove sezone postigao 12 golova i nalazi se pri vrhu liste strelaca. Koliko je on bitan najbolje govori podatak da je sama Specija postigla 23. Dakle on je više od pola golova postigao. Odbrana je takođe jako loša, jer primaju dosta golova, donekle to i nije neka novina jer oni sa odbranom godinama kubure. Ipak, bilo kako bilo, moraju napasti na ovom meču, bodovi su im preko potrebni, a u ovoj pauzi zbog igara reprezentacija se radilo baš na napadu i ovo je prava prilika da se vidi šta je urađeno.

Prava prilika je jer im u goste dolazi tim koji ne može da se pohvali dobrom odbranom. Salernitana je ekipa koja ima jednu od najgorih odbrana u ligi i to je činjenica. Nije nešto neočekivano jer su oni tokom leta sve pare uložili u napad, a odbrana je ostala onakva kakava jeste, a to je porozna. U prvom delu sezone niko nije obraćao pažnju na to jer je napad radio ka sat i pokrivao sve nedostatke,ali sada, kada je napad malo prikočio, sada se tek vidi koliko je ta odbrana bila bitna i koliko sada nedostaje. Upravo  se oni zbog toga sada nalaze na 16tom mestu i u jako su lošoj formi u 2023. godini. Nije ni smena trenera mnogo toga donela, zapravo i ne može jer je selekcija tima jako loše odrađena. Jedino što trener može jeste da probudi napad da pokriva fleke nastale od loše odbrane.

Očekivani sastavi:

Spezia possible starting lineup:
Dragowski; Ampadu, Caldara, Nikolaou, Amian; Ekdal, Bourabia, Agudelo; Gyasi, Shomurodov, Verde

Salernitana possible starting lineup:
Ochoa; Daniliuc, Gyomber, Pirola; Mazzocchi, Bohinen, Coulibaly, Bradaric; Candreva, Piatek, Dia

Prognoza: Ovo bi mogao biti meč na kojem ćemo videti golove na obe strane terena. Bodovi trebaju i jednima i drugima, remi ne donosi mnogo i nema logike da čuvaju rezultat. Očekujem otvorenu igru koja bi mogla da donese golove.

Tip: GG @ 1.95

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje