utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (Nedelja)

U nedelju se nastavlja takmičenje u Seriji A, sa nekoliko veoma zanimljivih duela.

18:30h Juventus-Bolonja

Juventus je u ovu sezonu ušao bez nekih velikih očekivanja. Nekako, posle dost godina, Juventus nije na “ radaru“ što se tiče borbe za titulu, makar po novinarima u Italiji i to im izgleda prija. Nekako su zbog toga van neke prevelike pažnje, sve je fokusirano na Inter, Milan i Napoli. Upravo zbog toga je i manji pritisak na Juve i to njima odgovara. Nekako je predstavljena slika da Juventus nema neki prejak tim,ali do kada će tako biti videćemo. Već se malo mišljenje promenilo nakon prvog kola gde su odigrali sjajno. Nadigrali su Udineze i sa lakih 3-0 su slavili. Ne zna se koji deo tima je bio bolji, da li odbrana ili napad. Čini se da je Alegri uspeo u svoj toj tišini da izgradi tim koji bi mogao da bude u top 4 na kraju sezone.

Njima u goste dolazi Bolonja. Bolonja koja je poražena u prvom kolu od Milana. Neki bi rekli potpuno očekivano. Jako loš prelazni rok je Bolonja do sada odradila. Uspeli su da prodaju svog najboljeg strelca i igrača Marka Arnautovića i to samo dan pred početak sezone. Prodali su igrača koji je samo dan ranije u kupu sve sam uradio. Prodali su igrača koji je prethodne sezone bio odgovoran za gotovo polovinu golova. Zamena nije nađena još uvek i sigurno da to predstalja ogroman udarac. Videlo se to protiv Milana,nije bilo napada, nije bilo ko da zapreti rivalu. Pitanje da li će toga biti i na ovom meču. Jedno je sigurno, u Bolonji jako brzo da ne kažem pod hitno moraju da nađu adekvatnu napadačku opciju da odmeni sve što je Arnautović radio za tim.

Očekivani sastavi:

Juventus possible starting lineup:
Szczesny; Danilo, Bremer, Sandro; Weah, Miretti, Locatelli, Rabiot, Cambiaso; Chiesa, Vlahovic

Bologna possible starting lineup:
Skorupski; Posch, Beukema, Lucumi, Lykogiannis; Dominguez, Aebischer; Orsolini, Ferguson, Ndoye; Zirkzee

Prognoza: Juventus je favorit na ovom meču i trebalo bi da slave.

Tip: 1 @ 1.58


20:45h Napoli-Sasuolo

Branilac titule, Napoli, pobedom je krenuo u novoj sezoni. Uspeli su da slave na gostovanju protiv novajlije Frosinonea. Nije im počeo taj meč baš najbolje, primili su gol,ali kao da im je to baš i bilo potrebno kako bi se pokrenuli i kako bi do kraja meča dominirali i postigli 3 komada. Novi trener Rudi Garsija nije bio previše aktivan na transfer pijaci. Iz tima je otišao stub odbrane Kim u Bajern i to je to. Nisu niti doveli neka jaka počanja, niti je još neko otišao. Na ovom meču će Napoli biti jači i za svog “ Kvaradonu “ koji je propustio meč prvog kola zbog povrede. Koliko Kviča znači ovom timu najbolje govori podatak da je on prethodne sezone učestovao u gotovo polovini golova. Takođe, prethodne sezone je učestvovao u čak 4 gola protiv Sasuola, pa se može reći da mu taj tim leži. Jedno je sigurno, napad Napolija će biti mnogo opasniji povratom ovog igrača.

Sasuolo nije počeo baš najbolje sezonu.Tačnije, počeli su je onako kako su i prethodnu završili,a to je porazom. Kada se spoje dve sezone ovo je 8mi vezani meč bez pobede za Sasuolo i naravno da to podiže tenziju i povećava pritisak na Dionisija da nešto promeni kako ne bi dobio otkaz. Da to učini na ovom gostovanju biće jako tešk. Sasuolo nema nekih prevelikih uspeha kada su mečevi sa Napolijem u pitanju. Uopšte im ne leže, tj nikad nisu, a tek sad je to izraženo kada je Napoli ovako jak. Dodatni problem za Sasuolo jeste i situacija sa kapitenom Berardijem koji odbija da igra jer želi po svaku cenu da ide u Juventus. Sigurno da njegovo neigranje dodatno oslabljuje ekipu.

Očekivani sastavi:

Napoli possible starting lineup:
Meret; Di Lorenzo, Rrahmani, Jesus, Olivera; Anguissa, Lobotka, Zielinski; Politano, Osimhen, Kvaratskhelia

Sassuolo possible starting lineup:
Consigli; Toljan, Viti, Erlic, Vina; Lopez, Henrique; Defrel, Bajrami, Lauriente; Pinamonti

Prognoza: Napoli je favorit i trebalo bi da slave sa nekoliko postignutih golova

Tip: 1 i 2-5 @ 1.75

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje