petak, 17. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (Nedelja)

U nedelju se nastavlja takmičenje u Seriji A, a na programu je nekoliko zanimljivih mečeva.

15h Verona-Frosinone

Verona ovo kolo ne dočekuje u baš najboljem raspoloženju. U poslednjem kolu su poraženi na gostovanju Romi i to ih je ostavilo u opasnoj zoni. Od sigurne zone su udaljeni svega 1 bod, pa bi u slučaju pobede na ovom meču mogli da napreduju na tabeli. Velika uzdanica im je domaći teren. Od svojih 17 bodova, čak 12 su osvojili kod kuće ove sezone i zbog toga se nadaju da bi taj niz mogli da nastave i na ovoj utakmici. Igrački gledano, Verona se popravila. Deluju mnogo bolje na terenu, pogotovo napadački deo tima, koji sada, već gotovo redovno postiže golove na svim mečevima. Odbrana nije baš najbolja, pa vrlo često i primaju golove tj i po nekoliko za jedan meč.

Njima u goste dolazi ekip Frosinonea. Frosinone u ovo kolo ulazi nakon jedne veoma bitne pobede protiv Kaljarija. Tom pobedom su prekinuli crnu seriju u kojoj se već duže vreme nalaze. Krenuli su sjajno sezonu, pobeđivali sve redom,ali kako sezona odmiče, tako pada i njihova forma, pa su od tima koji gotovo sigurno opstaje u ligi, došli u situaciju da upadnu i u probleme oko opstanka. Ipak, ta pobeda u prethodnom kolu može biti naznaka njihove bolje igre u nastavku. Oni su tim koji voli da igra napadački, vole da pritiskaju rivale, jednostavno vole da igraju na gol više.

Očekivani sastavi:

Hellas Verona possible starting lineup:
Montipo; Tchatchoua, Dawidowicz, Magnani, Cabal; Folorunsho, Duda; Mboula, Suslov, Lazovic; Djuric

Frosinone possible starting lineup:
Turati; Zortea, Okoli, Romagnoli, Gelli; Mazzitelli, Barrenechea, Brescianini; Soule, Reinier; Jorge

Prognoza: Ovo bi mogao biti jedan efikasan duel.

Predlog: 3+ @ 1.98


15h Monca-Sasuolo

Monca ovo kolo ne dočekuje u najboljem raspoloženju. U jako su lošoj seriji, koja je dodatno kulminirala teškim porazom od Empolija u prethodnom kolu. Poraženi su sa 3 primljena gola, od tima koji je do tad postigao svega 11. To dovoljno govori o njihovom padu,ali to je donekle i očekivano. Jednostavno Monca je tim sastavljen od brda mladih igrača, pa su kod njih usponi i padovi sasvim očekivani. Upravo zbog svega toga, ne bi od njih trebalo očekivati neku borbu za Evropu, sasvim je realnije da budu na sredini tabele, tj gde se i sad nalaze. Oni su tim koji igra mnogo bolje na strani nego na svom terenu, što je zaista retkost i to je još jedan segment koji moraju da poprave u svojoj igri.

Njima u goste dolazi uvek nepredvidivi Sasuolo. Najteže na svetu je pogoditi šta će Sasuolo da uradi. Kada svi misle da će pobediti, oni izgube, a kada svi misle da će izgubiti oni pobede. Jednostavno jedna od najnepredvidivijih ekipa u ligi. Ono što je mnogo predvidivije kod njih jeste njihov stil igre. Sasuolo je ekipa koja voli da igra napadački. Vole da igraju otvoren fudbal, vole da pritiskaju rivale, jednostavno vole da igraju na gol više. Naravno, takva igra donosi dosta datih golova,ali isto tako donosi i dosta primljenih. Upravo zbog toga njihovi mečevi godinama važe za jedne od najefikasnijih u ligi.

Očekivani sastavi:

Monza possible starting lineup:
Di Gregorio; D’Ambrosio, Pablo Mari, Caldirola; Pedro Pereira, Gagliardini, Pessina, Ciurria; Colpani, Colombo, Dany Mota

Sassuolo possible starting lineup:
Consigli; Pedersen, Erlic, Ruan, Doig; Boloca, Matheus Henrique, Thorstvedt; Berardi, Pinamonti, Lauriente

Prognoza: Mogli bi da vidimo golove na obe strane na ovoj utakmici.

Predlog: GG @ 1.65

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje