četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (Nedelja)

U nedelju se nastavlja takmičenje u Seriji A. Na programu je nekoliko veoma zanimljivih duela.

12:30h Verona-Sasuolo

Verona je u jako lošoj formi. Nalaze se na 17tom mestu sa istim brojem bodova kao i njihov današnji rival koji je u zoni ispadanja. Od Božića su osvojili svega 6 od maksimalnih 27 bodova, što samo govori o formi tima. Jedna su od najneefikasnijih ekipa u ligi. Ipak, nije sve tako crno. Doveli su dosta igrača tokom zime i očekuje se da oni podignu nivo igre, samo treba vremena da se sve to uigra. Da ima pomaka, pogotovo u napadu pokazao je meč sa Juventusom gde su postigli čak 2 gola, što je za njihove standardne veliki napredak. Nema sumnje da će i na ovom meču krenuti napadački kako bi došli do bodova protiv rivala za poziciju. Što se tiče odbrane, e tu nema drastičnih promena i to je nešto na čemu će morati još mnogo da rade.

Što se tiče njihovog rivala, pa ni oni nisu u ništa boljoj situaciji. Sasulo je pao na 18to mesto, u zoni su ispadanja. Ko bi rekao da će se to dogoditi ovom klubu, ali eto. Serija loših rezultata, koja nikako da se završi je dovela do toga. U ovo kolo ulaze nakon teškog poraza od Napolija gde su primili čak 5 komada. Nije ni smena trenera nešto mnogo donela. Doduše kratko je vreme prošlo pa novi trener još nije uspeo da uvede neke novine. Sasuolo je tim koji igra otvoreno i oni neće odustati od toga ni na ovom meču. Oni vole da napadaju rivala od prvog do poslednjeg minuta, uradili su to i protiv Napolija. To im donosi golove,ali nažalost,otvara i mnogo prostora za rivale da daju iste.

Očekivani sastavi:

Hellas Verona possible starting lineup:
Montipo; Tchatchoua, Magnani, Dawidowicz, Cabal; Duda, Serdar; Noslin, Folorunsho, Suslov; Swiderski

Sassuolo possible starting lineup:
Consigli; Pedersen, Kumbulla, Ferrari, Doig; Henrique, Boloca; Berardi, Thorstvedt, Lauriente; Pinamonti

Prognoza: Mogli bi videti golove na obe strane terena.

Predlog: GG @ 1.78


15h Empoli-Kaljari

Kada želite da ostanete u ligi vi angažujete Davide Nikolu. Upravo je to učinio Empoli. Davide Nikola se pokazao još jednom kao specijalnista za spasavanje klubova sa dna tabele. Od njegovog dolaska, Empoli je vezao 6 mečeva bez poraza po tri pobede i remija i pobegao sa dna tabele i sada krči put ka sigurnoj zoni. U ovo kolo ulaze nakon pobede nad Sasuolom. Empoli od dolaska Nikole igra drugačije. Davide Nikola voli da njegove ekipe kontrolišu meč, tj voli da on napada i to čini i sa Empolijem. Oni su sada napadački tim koji postiže dosta golova. Naravno i primaju ih,ali manje i nego što daju i to im donosi bodove. Jednostavno to je stil kojim igra Davide Nikola na gol više. Tako je spasao Salernitanu, tako će spasiti i Empoli.

Kaljari je u problemu.Ranijerijeva ekipa je na pretposlednjem mestu na tabeli. Nisu bez šansi za opstanak, daleko od toga,ali moraju da krenu sa boljim igrama.U ovo kolo ulaze nakon remija sa Napolijem, to sigurno spada u dobar rezultat,ali su im potrebne i pobede. Na gostovanjima su jako slabi ove sezone i to može da predstavlja problem, kao i činjenica da Empoli nisu dobili već 7 godina. Ipak, bilo kako bilo, moraju napasti, moraju ići na pobedu, jer im remiji neće mnogo toga doneti. Svestan je i Ranijeri toga i vidi se da ekipa u poslednje vreme i igra napadački. Jeste da to donosi i prostor za rivale da daju golove, a to je rizik koji moraju da prihvate.

Očekivani sastavi:

Empoli possible starting lineup:
Caprile; Ismajli, Walukiewicz, Luperto; Gyasi, Marin, Maleh, Cacace; Kovalenko, Cambiaghi; Cerri

Cagliari possible starting lineup:
Scuffet; Zappa, Mina, Dossena, Augello; Makoumbou, Deiola; Jankto, Gaetano, Luvumbo; Lapadula

Prognoza: Mogli bi da vidimo meč sa golovima na obe strane terena.

Predlog: GG @ 1.88

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje