petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (PETAK)

U petak se nastavlja La liga, a na programu je jedan meč.

21h Valjadolid-Kadiz

Valjadolid je ove sezone ušao u La ligu, kao drugoplasirani tim u drugoj ligi. Nisu baš najbolje počeli ovu sezonu,ali su uspeli da skupe 4 boda. Nakon teških poraza od Viljareala i Barselone, uspeli su da osvoje bodove i to remijem na gostovanju protiv Sevilje,kao i pobedom protiv Almerije. U ovo kolo ulaze nakon poraza od Đirone od 2-1. Sa 4 osvojena boda u 5 odigranih kola Valjadolid može da bude zadovoljan. Oni su tim koji nema nešto previše efikasan napad i od njih ćemo ove sezone verovatno videti dosta mečeva sa malo golova, naravno ne ako igraju sa jakim rivalima. To kažem pre svega zbog njihove odbrane, koja je protiv jakih rivala primala dosta golova. Viljareal im je dao 3 gola, Barselona 4, što je ukupno 10 golova na 5 mečeva. Na ovom meču Valjadolid će biti oslabljen neigranjem Gvardiole i Pereza. Izostankon Pereza trener Valjadolida će na poziciju desnog beka morati da stavi momka od 17 godina Ivana Fresnedu. Sigurno da će to oslabiti i ovako klimavu odbranu domaćina i eto prilike koju bi Kadiz mogao da iskoristi.

Košmaran, očajan start sezone za Kadiz. U 5 odigranih utakmica, isto toliko i poraza,ali što je najgore bez ijednog postignutog gola. U tih 5 kola oni imaju gol razliku 0-14. Naravno da potpuno zasluženo druže poslednje mesto na tabeli. Moraće mnogo bolje u nastavku ukoliko žele da se spasu ispadanja. Prethodne sezone su se jedva tj za dlaku izvukli, ali sa ovakvom igrom ove sezone to neće biti slučaj. Istina, imali su i teške rivale,ali eto u ovom kolu imaju sjajnu priliku da pokažu koliko zaista mogu. Moraju napasti od samog starta meča, bodovi su im preko potrebni, potrebno im je i da daju gol,kako bi razbili taj maler. Imaju oni dovoljno kvalitetnih ofanzivnih igrača,ali nikako da to iskoriste.

Očekivani sastavi:

Real Valladolid possible starting lineup:
Asenjo; Fresneda, Joaquin, Sanchez, Olaza; Plata, Aguado, Mesa, Monchu, Tuhami; Weissman

Cadiz possible starting lineup:
Ledesma; Zaldua, Hernandez, Mbaye, Espino; Alarcon, Alcaraz; Alejo, Mabil, Ocampo; Perez

Prognoza: Očekujem da Kadiz krene prilično ofanzivno ka gol rivala i to bi moglo da rezultuje njihovim prvim golom ove sezone.

Tip: gost 1+ @ 1.58 – 0:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje