četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (PETAK)

U petak je na programu jedan duel Serije A.

20:45h Juventus-Torino

Juventus u ovo kolo ulazi sa 4tog mesta sa 9 bodova zaostatka za liderom Milanom. Juventus je u seriji od 11 mečeva bez poraza. U prošlom kolu su pogotkom Danila u poslednjim minutima meča protiv Atalante izbegli poraz. Juventus je počeo sezonu jako loše, ali kako je vreme odmicalo tako je Alegri slagao kockice i sve su bolje igrali. U prelaznom roku su odradili sjajan posao dovođenjem Zakarije i pre svega Vlahovića jer su to bili nedostajući delovi slagalice. Pre svega tu mislim na Vlahovića. Njegovim dolaskom Juventus je dobio igrača koji će da koristi sve prilike koje mu stvaraju njegovi saigrači. U dosadašnja tri meča na kojima je igrao za Juventus postigao je 2 gola, što samo govori da se veoma dobro snašao u novom klubu. Njegovim dolaskom i promenom stila igre živnuli su i ostali igrači, tu pre svega mislim na Dibalu. Njegovo buđenje je takođe bitno jer je sjajan igrač. Dakle, sada se može reći da Juventus osim jake odbrane ima i jak napad, tj napad koji iskorišćava svoje šanse, što ranije nije bila situacija. Juventus u ovaj derbi ulazi sa imerativnom pobede, jer im nakon ovog meča slede baš teške utakmice, što u Ligi Šampiona, što u kupu. Potrebna im je i pobeda kako bi pritisli Milan i kako bi se uključili u borbu za skudeto. Na ovom meču Alegri neće moći da računa na Danila zbog suspenzije, dok su Kijelini, Kijeza i Bernadeski povređeni na duže vreme.

Torino u ovo kolo ulazi sa 10tog mesta. Posle dosta godina nisu u zoni ispadanja i kako stvari stoje ove sezone se neće boriti za opstanak, što nije bio slučaj u prethodne 2 sezone. Sada su na 11 bodova iznad zone ispadanja i zaista je nerealno da toliko padnu. U ovaj meč ulaze u nešto lošijoj formi. U poslednja tri kola osvojili su samo 1 bod i to remijem protiv Sasuola, dok su poraženi od Verone i Udinezea. Dakle, ovo kolo ne dočekuju u baš najboljem raspoloženju. Dodatni problem prave i gostovanja na kojima je Torino ove godine poprilično loš. Na 12 gostujućih mečeva osvojili su svega 9 bodova,što je baš malo. Torino ove sezone igra baš tvrde mečeva. Odbrana im je u samom vrhu tabele po broju primljenih golova,ali nažalost napad im nije toliko efikasan i na dnu je tabele efikasnosti. Sve u svemu jedna čvrsta ekipa, uostalom sve Jurićeve ekipe su takve. Imaće Jurić problema sa sastavom jer će mu nedostajati 3 igača. Van tima su Pobega, Fares i Praet.

Očekivani sastavi:

Juventus possible starting lineup:
Szczesny; Cuadrado, Bonucci, De Ligt, De Sciglio; McKennie, Locatelli, Rabiot; Dybala, Vlahovic, Morata

Torino possible starting lineup:
Savic; Zima, Bremer, Rodriguez; Singo, Linetty, Lukic, Vojvoda; Pjaca, Sanabria, Brekalo

Prognoza: Juventus je favorit na ovom meču na kojem ne bi trebalo da vidimo neki prevelik broj golova. Verujem da domaćin može da da makar dva gola i tako u miru privede ovaj meč kraju i spremi se za Ligu Šampiona. Neverujem da će Alegri mešati karte na ovom meču jer je skudeto mnogo bitniji od Lige Šampiona.

Tip: domaćin 2+ golova @ 1.78 rez: 1-1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje