nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (Ponedeljak)

U ponedeljak se završava ovo kolo Serije A. Na programu je jedan meč i mi smo vam spremili najavu.

20:45h Atalanta-Salernitana

Atalanta ovo kolo dočekuje u dosta dobrom rapsoloženju. Nakon 4 kola u kojima su osvojili svega 1 bod, fudbaleri Atalante su odigrali sjajnih  7 dana. Prvo su sjajno odigrali protiv Milana i slavili sa 3-2, a zatim su sa kombinovanim sastavom razbili Rakow u Ligi Evrope. Sada, sa velikim samopouzdanjem ulaze u ovo kolo. Trenutno su na 8mom mestu,ali sa samo 5 bodova manje od 4tog mesta i pobedom na ovom meču približili bi se toj poziciji koju drži Bolonja, koja im je i sledeći rival. Dakle, sa dve pobede do kraja 2024 godine Atalanta bi mogla da  dođe do top 4 što je i ovosezonski cilj. Atalanta izgleda jako dobro napadački, Muriel se raspucao i to je dobro, Generalno oni su tim gde svako može da da gol jer napadaju sa velikim brojem igrača. Naravno, to neretko ostavlja prostora za protivnike da kazne i da daju gol,ali to je stil od kojeg Gasperini već godinama ne odustaje.

Njima u goste dolazi ekipa Salernitane.Salernitana je poslednjeplasirana ekipa na tabeli i sva je prilika da će tu i ostati do kraja ove kalendarske godine. Imaju svega 8 osvojenih bodova.Svega 1 pobeda i 5 remija, pobeda je ostvarena pre dva kola protiv Lacija,ali su nakon te pobede, opet vezali dva poraza i nastavili po starom. Ni promena trenera tj dolazak Inzagija nije mnogo toga promenio. Napad im je dosta neefikasan,ali se svi nadaju da će taj segment da proradi povratkom Die,ali šta ćemo sa odbranom. Odbrana Salernitane je najgora u ligi. Primili su 30 golova na 15 mečeva. Dodatni problem za odbranu prave i izostanci dva ključna igrača, golmana Očoe, i defanzivca Fazija. Sa takvom odbranom, još i oslabljenom idu na noge napadačkoj mašineriji iz Bergama. Čini se da će Salernitani trebati još jedno ogromno čudo kako bi se izvukli i opstali u Seriji A i naredne godine.

Očekivani sastavi:

Atalanta BC possible starting lineup:
Musso; De Roon, Djimsiti, Scalvini; Zappacosta, Ederson, Pasalic, Koopmeiners, Ruggieri; Lookman, De Ketelaere

Salernitana possible starting lineup:
Costil; Daniliuc, Gyomber, Pirola; Mazzocchi, Coulibaly, Bohinen, Bradaric; Dia, Ikwuemesi, Candreva

Prognoza: Porozna i oslabljena odbrana Salernitane ide na noge napadu Atalante koji je u poslednja dva meča postigao 7 golova. Još se prepričava prošlosezonski duel gde je Atalanta dobila sa 8-2. Mogli bi videti još jednu goleadu.

Predlog: Atalanta 3+ @ 2.20

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje