nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (Ponedeljak)

Za danas smo vam spremili najavu poslednjeg meča ovog kola La lige.

21h Girona-Alaves

Apsolutni hit i najveće iznenađenje ove godine, ekipa Đirone nastavlja svoj put ka istoriji. Đirona je u prethodnom kolu zabeležila sjajnu pobedu nad Barselonom 4-2 i time upisala 13ti trijumf i opet zauzela prvo mesto na tabeli. Nema sumnje svi na svetu navijaju za njih kako bi uspeli da osvoje titulu i naprave ogromnu senzaciju. Igraju zaista sjajno. Imaju najefikasniji napad u ligi, postižu skoro 3 gola po meču. Nije ni čudno jer gaje napadački stil igre od prvog do poslenjeg minuta. Naravno, zbog takve igre mnogo golova i primaju. Retki su mečevi na kojima oni ne primaju golove,ali to je nekako rizik koji su svesno preuzeli.

Njima u goste dolazi ekipa koja igra totalno suprotan fudbal. Alaves je ekipa koja igra zatvoren tvrd fudbal. Oni malo golova primaju,ali isto tako i malo golova daju i zaista će biti zanimljivo videti njih kako će se suprostaviti napadu kao što je Đironin. Alaves se nalazi na 13tom mestu na tabeli i to je nekako njihov maksimum ove godine, ukoliko završe na sredini biće prezadovoljni. U ovo kolo ulaze nakon poraza od Las Palmasa. Dodatni problem pred ovaj meč im prave i gostovanja. Oni su jedna od najgorih ekipa na gostovanjima. Imaju samo 3 osvojena boda tj tri remija, bez pobede su.

Očekivani sastavi:

Girona possible starting lineup:
Gazzaniga; E Garcia, D Lopez, Blind; Couto, Martin, A Garcia, Gutierrez; Tsygankov, Dovbyk, Savio

Alaves possible starting lineup:
Sivera; Gorosabel, Tenaglia, Marin, Lopez; Rioja, Blanco, Guridi, Rebbach; Hagi; Omorodion

Prognoza: Ovo bi mogao biti zaista zanimljiv meč na kojem bi trebalo da vidimo na delu napad Đirone. Očekujem da Đirona postigne dva gola.

Predlog: domaćin 2+ @ 1.63

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje