utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (PONEDELJAK)

U ponedeljak se nastavlja takmičenje u Seriji A, a na programu su dva duela.

20:45h Inter-Empoli

Inter u ovaj meč ulazi u jako dobrom raspoloženju. Oni su tokom nedelje osvojili superkup Italije i to pobedivši najvećeg rivala Milan sa ubedljivih 3-0. Ta pobeda im je dodatno podigla moral i sada sa velikim isčekivanjima dočekuju ovaj meč kako bi pobedom nastavili jurnjavu za Napolijem,ali i kako bi učvrstili svoju poziciju u top 4 i osigurali Ligu Šampiona. Inter igra zaista dobro u poslednje vreme. U prethodnom kolu su savladali Veronu minimalnim retultatom i to golom Lautara koji igra kao preporođen od završetka Svetskog Prvenstva. Daje golove na gotovo svakom meču i sigurno da će i na ovoj utakmici biti glavna pretnja po gol Empolija. Inzagi radi jako dobar posao sa Interom. On je od osobe koja je bila na ivici otkaza došao do situacije da obara rekorde. Ima najveći broj postignutih golova, najveći broj osvojenih bodova na domaćem terenu. Čak se i odbrana popravila, eto dva meča nisu primili gol.Čini se kao da je polako počeo da slaže kockice.

Empoli na čelu sa legendom Intera Paolom Zanetijem dolazi u Milano sa jako dobrom serijom. Od restarta sezone imaju tri meča bez poraza. Nakon remija sa Lacijom i Udinezeom u prethodnom kolu su savladali Sampdoriju i tako se poprilično odmakli od opasne zone. Empoli muku muči sa efikasnošću. Oni imaju 4ti najgori napad u ligi. Samo poslednje tri ekipe na tabeli su postigle manje golova od njih. Upravo zbog toga su doveli iskusnog Kaputa kako bi popravio malo stvari. Odbrana im je dosta dobra, generalno igraju čvrst fudbal, dakle malo daju,ali i malo golova primaju. Problem su im gostovanja na kojima ne pružaju baš najbolje partije,ali i protiv Intera nemaju neke zapažene rezultate. Čak 93% mečeva protiv Intera su poraženi. Poslednji put su slavili 2006te godine, a od tad imaju gol razliku 7-20. Dakle, dosta loš rekord.

Očekivani sastavi:

Inter Milan possible starting lineup:
Onana; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco; Martinez, Dzeko

Empoli possible starting lineup:
Vicario; Ebuehi, De Winter, Luperto, Parisi; Fazzini, Bandinelli, Akpa Akpro; Baldanzi; Caputo, Satriano

Prognoza: Inter je favorit na ovom meču i trebalo bi da slave sa nekoliko postignutih golova. Ne bi smeli da se kockaju minimalnim rezultatom kao protiv Verone da im se to ne bi obilo o glavu.

Tip: 1 i 2+ @ 1.48 – 0:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje