petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (Sreda)

U sredu su na programu dva zaostala meča Serije A. Mi smo za vas spremili najavu jednog od tih mečeva.

18h Sasuolo-Napoli

Sasuolo ovo kolo dočekuje u dosta lošem raspoloženju. U prethodnom kolu su doživeli poraz od Empolija na domaćem terenu, taj poraz je bio njihov 6ti za redom,čime su pali u zonu ispadanja. To je dovelo i do smene trenera. Klub je napustio Dionisi, a na njegovo mesto je postavljen trener mladog tima Sasuola Bigica. Videćemo da li je on uspeo za svega par dana nešto da promeni u ovm timu. Glavni problem Sasuola jeste odbrana. Zaista previše golova primaju, jedna su od najgorih odbrana u ligi i sa takvom odbranom ni napad koji postiže dosta golova, ne može da promeni stvari na terenu. Što se tiče napada, on je efikasan, bez obzira što u timu nema glavnog motora u vidu Berardija.

Što se tiče Napolija, ne cvetaju ni njima ruže ove godine. Oni u ovo kolo ulaze nakon remija, trećeg vezanog u svim takmičenjima. Sva tri remija identičnim rezultatom 1-1. Napoli, branilac titule, je daleko od bilo kakve priče o skudetu. Trenutno se nalaze na 9tom mestu sa čak 7 bodova manje od mesta koje vodi u Evropu, tako da postoji velika šansa da sledeće sezone ni ne igraju u Evropi. Napolitanci su, takođe promenili trenera. Na klupu je umesto Macarija seo selektor Slovačke Kalcona. Nije imao mnogo vremena da neke stvari promeni pred meč sa Kaljarijem,ali već je do ove utakmice bolje upoznao svoj tim i videćemo kako će danas igrati. Napoli više nema prava na kiks, oni moraju da krenu sa pobedama kako bi se nekako uključili u borbu za mesto koje vodi u Evropu.

Očekivani sastavi:

Sassuolo possible starting lineup:
Consigli; Toljan, Tressoldi, Ferrari, Doig; Henrique, Boloca; Castillejo, Thorstvedt, Lauriente; Pinamonti

Napoli possible starting lineup:
Meret; Di Lorenzo, Rrahmani, Jesus, Olivera; Anguissa, Lobotka, Zielinski; Politano, Osimhen, Kvaratskhelia

Prognoza: Težak meč za prognozu pobednika, jer ne igraju ni jedni ni drugi dobro.Ipak, zajedničko im je dobar napad,loša odbrana, to bi moglo da donese golove, pa igramo na to.

Predlog: 3+ @ 1.70

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje