petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SREDA)

U sredu se nastavlja Serija A sa nekoliko veoma zanimljivih duela.

20:45h Fiorentina-Salernitana

Fiorentina ovo kolo dočekuje u dosta dobrom raspoloženju. Oni su u seriji od 4 vezana trijumfa u svim takmičenjima. U ligi su u prethodnom kolu došli do pobede na gostovanju u Đenovi protiv Sampdorije i sada će pokušati da slave i na domaćem terenu. Tretnutno se nalaze na sredini tabele, dosta daleko od mesta koje vodi u Evropu. Najveći problem Fiorentine ove nedelje jeste konstantnost. Nikako da vežu nekoliko dobrih rezultata, msm osim ove sad serije. Upravo je to i glavni razlog velikog jaza između njih i da kažem njihovog cilja, a to je Evropa. Trenutno su od tog mesta udaljenih čak 9 bodova. Odbrana je dosta veliki problem za tim iz Firence i to pogotovo kada igraju na domaćem terenu. Oni su na svom terenu primili čak 11 golova, samo je poslednjeplasirana ekipa Verone primila više golova, što i nije toliko dobar podatak kada im u goste stiže napadački orijentisan protivnik.

Salernitana u ovo kolo ulazi nakon remija protiv Kremonezea. Malo razočaravajući rezultat jer su tu očekivali da će uzeti sva tri boda. Ipak, bilo kako bilo, oni su u jako dobroj formi. U poslednjih 5 kola čak 10 osvojenih bodova, tri pobede i po jedan remi i poraz je zaista dobar rezultat i rezultat dovoljan sredine tabele. Loše je počela Salernitana sezonu, počeli su opet porazi i svi su se uplašili da ih očekuje ista sezona kao prošla,ali je Davide Nikola uspeo da pokrene ekipu sa mrtve tačke i eto ih na sredini daleko od zone ispadanja. Oni su tim koji ima dobar napad i lošu odbranu i to je to. Mnogo su para uložili u napad, doveli kvalitetne ofanzivne igrače i to daje rezultata. Kvalitetni ofanzivni igrači plus ofanzivni stil igre Davida Nikole daje dobar spoj. Ono što kaska jeste odbrana koja nije na tako dobrom nivou. Upravo je ta odbrana krivac za remi sa Kremonezeom. Retki su mečevi gde oni ne primaju gol i to ih sprečava da odu još višlje na tabeli.

Očekivani sastavi:

Fiorentina possible starting lineup:
Terracciano; Dodo, Milenkovic, Quarta, Biraghi; Bonaventura, Mandragora, Duncan; Ikone, Jovic, Kouame

Salernitana possible starting lineup:
Sepe; Bronn, Pirola, Fazio; Mazzocchi, Candreva, Radovanovic, Coulibaly, Bradaric; Dia, Piatek

Prognoza: Trebalo bi da vidimo jedan otvoren, ofanzivan meč sa dosta golova i to na obe strane terena.

Predlog za klađenje : GG @ 2.00 – 2:1


20:45h Inter-Bolonja

Inter u ovo kolo ulazi nakon teškog poraza u derbiju protiv Juventusa. Nakon tog derbija Inzagi se našao pod velikim pritiskom i sada su upaljene sve lampice.Pobeda protiv Bolonje je sada bukvalno pod moranjem. Istina, napravio je Inzagi dobre rezultete u Ligi Šampiona, ali džaba sve to, ako im ne ide u prvenstvu. Za Italijane je skudeto bitniji od bilo čega, a Inter trenutno zaostaje 11 bodova za Napolijem, tj danas već 14 jer je Napoli slavio u ovom kolu. Dakle, Inter ako ne slavi u ovom kolu može već sada da se pozdravi sa skudetom, a verovatno i Inzagi sa poslom. Pogotovo što im nakon ovog meča sledi težak duel sa Atalantom. Meč sa Bolonjom je prethodne sezone i bio poguban za Inter, upravo je poraz kod kuće protiv Bolonje i odlučio borbu za skudeto. Sada, eto simbolično opet ovaj meč može da odluči da li je Inter konkurent za skudeto. Inter je jako dobar kod kuće ove godine. Jako ih je teško savladati na domaćem terenu. Gostovanja su problem. Oni su čak 16 od ukupno 19 primljenih golova ove sezone primili na gostovanjima, što dovoljno govori o problemu koji imaju na strani.

Bivši Interov igrač Tijago Mota se vraća u Milano,ali sada kao trener Bolonje. Mota je nasledio Mihajlovića i nije baš najbolje počeo. Prvih par mečeva su izgubili i svi su se već pitali da li je smena trenera bila dobra,ali ubrzo im je Mota odgovorio. Bolonja u ovaj meč ulazi u sjajnoj formi. Oni su u seriji od 3 vezane pobede i ukoliko slave na ovom meču oboriće rekord po broju vezanih trijumfa koji stoji još od 1967. godine. Ove tri pobede su dovele do značajnog skoka na tabeli, pa se sada Bolonja nalazi na sredini tabele, daleko od zone ispadanja, što i cilj. Bolonja je tim koji igra dosta tvrde mečeve, malo golova primaju,ali malo i postižu. U početku sezone više od 80% golova je dolazilo od jednog čoveka, od Marka Arnautovića. Od 8 postignugih golova 6 je dao Arnautović. Mota je to uspeo da promeni, tj uspeo je da probudi i ostale igrače, pa je sada Bolonja mnogo opasnija i raznovrsnija u napadu, a na taj način se malo i Arnatović rasteretio. Sigurno da u ovaj meč ulaze opuštenije jer nemaju šta da izgube, a tu i vreba najveća opasnost po Inter.

Očekivani sastavi:

Inter Milan possible starting lineup:
Onana; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Darmian, Barella, Calhanoglu, Gagliardini, Dimarco; Martinez, Dzeko

Bologna possible starting lineup:
Skorupski; Posch, Soumaoro, Lucumi, Lykogiannis; Medel, Schouten; Orsolini, Dominguez, Barrow; Arnautovic

Prognoza: Inter bi trebalo da slavi na ovom meču sa nekoliko postignutih golova.

Predlog za klađenje: 1 i 2+ @ 1.58 – 6:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje