četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SREDA)

Danas počinje i takmičenje u Seriji A. Na programu je svih 10 mečeva, a mi smo za vas izabrali najzanimljivije.

14:30h Specija-Atalanta

Prekid sezone nije došao u baš najbolje vreme po Speciju. Pre samog prekida su na dva meča osvojili 4 boda i time se pomakli iz opasne zone od koje su sad udaljeni 3 boda. Generalno oni su tada dobro igrali, iako su pre ta dva dobra meča doživeli poraze od Fiorentine i Milana, oba poraza su došla identičnim rezultatom 2-1 i to primljenim golovima u poslednjim sekundama meča. Upravo je ta odbrana jedan od glavnih krivaca zašto su oni tako nisko na tabeli. Odbrana Specije je među najgorima u ligi, samo par ekipa je primilo manje golova od njih. Džabe što napad uradi sve, kada odbrana to pokvari i vrati sve na početak. Dodatni problem za odbranu Specije jeste i povreda prvog golmana tima Dragovskog.

Atalanti je ova pauza prijala. Oni su pre pauze bili u seriji od čak 3 vezana poraza i pali su na 6to mesto sa zaostatkom za liderom Napolijem od čak 14 bodova čime je za njih šampionska trka gotova. Oni su se sada fokusirali na drugi cilj, a to je da izbore mesto u Evropi sledeće sezone. U ovoj pauzi su igrali nekoliko prijateljskih mečeva i odigrali su jako dobro. Na 5 mečeva su zabeležili 3 pobede. Posebno raduje igra njihovog napada koji je na tih 5 mečeva postigao čak 18 golova, tj na 4 meča, jer su od AZ-a poraženi 1-0. Dali su Frankfurtu 2 komada, Betisu i Nici po 3, da bi u poslednjoj pripremnoj utakmici niželigašu Kremu dali čak 10 komada. Jeste da je to niželigaš,ali čak i takvim ekipama je teško dati baš 10 golova. To samo govori koliko je napad u dobroj formi. Videćemo koliko će uspeti tu dobru formu da prenesu i u ligu.

Očekivani sastavi:

Spezia possible starting lineup:
Zoet; Amian, Caldara, Kiwior; Holm, Ekdal, Ampadu, Agudelo, Bastoni; Gyasi, Nzola

Atalanta BC possible starting lineup:
Musso; Palomino, Demiral, Djimsiti; Maehle; De Roon, Koopmeiners, Soppy; Pasalic, Lookman; Zapata

Prognoza: Specija je uvek neugodan rival po Atalantu, zato mislim da je bolje igrati golove na ovom meču. Uzdam se u formu Atalantinih napadača.

Predlog za klađenje : gost 2+ @ 1.68 – 2:2


16:30h Leće-Lacio

Posle samo 1 pobede u prvih 13 kola činilo se da će povratnik u Seriju A da se bori za grčeviti opstanak do samog kraja. Ipak, Leće je podiglo formu i to značajno pa ih je serija dobrih rezultata dovela do toga da su trenutno bliže sredini tabele, nego zoni ispadanja. Posebno su dobri na domaćem terenu gde su primili doživeli samo 2 poraza i to od Juventusa i Intera. Leće je tim koji ove sezone igra dosta čvrste mečeve, dosta teško postižu golove,ali isto tako i dota teško ih primaju. Njihovi mečevi su ove sezone među najneefikasnijim.

Nakon 9 pobede u 15 utakmica Lacio zauzima visoko 4to mesto na tabeli sa samo 3 boda manje od drugoplasiranog Milana. Sarijeva ekipa igra zaista sjajno ove sezone. Imaju drugu najbolju odbranu u ligi koja je primila samo 11 golova. Istina, ta odbrana je malo popustila jer su u poslednja 4 kola primili 6 od svih tih 11 golova i to po 3 od Juventusa i Salernitane. Na stranu dobre odbrane je i još bolji napad. Napad koji je u dobrom delu sezone bio lišen usluga svog najboljeg igrača i strelca Imobilea, ali to ih nije sprečilo da na 15 mečeva postignu 26 golova, čime su bili 4ti najefikasniji napad u ligi. Sada, kada se i Imobile vratio sigurno da je taj napad znatno opasniji i ubojitiji.

Očekivani sastavi:

Lecce possible starting lineup:
Falcone; Gendrey, Baschirotto, Umtiti, Gallo; Blin, Hjulmand, Gonzalez; Strefezza, Ceesay, Francesco

Lazio possible starting lineup:
Provedel; Lazzari, Casale, Romagnoli, Marusic; Milinkovic-Savic, Cataldi; Vecino; Anderson, Immobile, Zaccagni

Prognoza: Lacio jeste favorit na ovom meču,ali su golovi bolja opcija. Iako je reč o defanzivno dva dosta dobra tima, mislim da bi moglo biti dosta golova, pre svega zbog napada Lacija,ali i nešto lošije forme njihove odbrane.

Predlog za klađenje:

3+ @ 2.25 – 2:1

2+ @ 1.40 kao sigurnija opcija

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje