četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Specijal kartoni 4. januar

Danas su na programu mečevi Serije A i Premijer lige. Mi smo za vas izabrali nekoliko potencijalno zanimljivih mečeva sa strane kartona.

14:30h Torino-Verona

Serija A je jedna od liga gde pada dosta kartona tačnije u ovoj ligi i La ligi pada najviše kartona među ligama 5tice. Za danas smo iz ove lige odabrali jedan meč koji bi mogao biti potencijalno veoma grub i sa dosta kartona.

Duel dva tima koja su ove sezone dobila zaista mnogo kartona. Torino je na 15 mečeva dobio 37 kartona što je u proseku 2.47 po meču, dok je Verona na isto toliko mečeva dobila 44 žuta kartona, što je prosek od po 2.93 po meču.

Ovaj meč će suditi Orsato. On je ove sezone sudio na 2 meča i pokazao je čak 13 žutih kartona, što je u proseku 6.5 po meču. Ne znam baš koliko je on dobar izbor za ovaj meč,ali za nas svakako jeste.

Zbog svega ovoga mislim da bi mogli videti dosta kartona,pa je predlog da se odigra više kartona.

Predlog: više od 4.5 meridijan,kvota je 1.40. Možete probati i više od 5.5 kvota je 1.85. U maxbetu je ista granica,samo što se tamo ne računaju crveni kartoni.


21h Aston Vila-Volverhempton

Evo i jednog predloga za Premijer ligu na kojem bi mogli da vidimo dosta kartona.

Aston Vila je u dosadašnjem delu sezone dobila 40 kartona, što je u proseku 2,35 po meču i po tom parametru su na drugom mestu. Samo je Mančester Junajted dobio više žutih kartona od njih.

Njihov današnji rival ekipa Vulfsa je u dosadašnjem delu sezone dobila 36 kartona i to je u proseku 2,12 po meču. U poslednja dva kola su dobili čak 7 kartona, što i ne čudi. Veliki broj Portugalaca i Brazilaca na terenu, plus na klupi Španac, jasno je o kakvoj temperamentoj ekipi se radi.

Ovaj meč će suditi australijski sudija Žilet. On je ove sezone sudio na 8 mečeva i pokazao je 27 žutih kartona, što je u proseku 3.38 po meču.

Očekujem jedan dosta tvrd meč sa dosta prekida jer je reč o timovima koji prave veliki broj faulova. Samim tim očekujem i veći broj kartona.

Predlog: više od 4.5 kartona. U meridijanu je kvota 1.85,dok je u maxbetu na istu granicu kvota 2. Samo što se u maxbetu ne računaju crveni kartoni,osim ako se igra u live-u,tada se računa.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje