petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu je na programu dva duela Serije A, a mi za Vas najavljujemo najzanimljivije mečeve.

15h Sassuolo-Crotone

Sasuolo je nakon remija u prvom kolu protiv Kaljarija odigrao sjajno na gostovanju novajliji Speciji i savladao ih je sa ubedljivih 4-1. Igra Sasuola se nije mnogo promenila u odnosu na prošlu sezonu. Igraju napadački, na gol više i po svemu sudeći opet će najviše trpeti odbrana. Nisu još uvek kompletni, korona je uzela svoj danak ,ali iz kola u kolo se igrači polako vraćaju iz karantina.

Što se tiče današnjeg rivala, Krotone je makar po prikazanom u prva dva kola, glavni kandidat za selidbu u niži rang. Dva ubedljiva poraza, prvo protiv Đenove na gostovanju 4-1, pa zatim kući od Milana 2-0 ne ulivaju baš veliko poverenje u njih. Na stranu rezultat ,ali njihova igra je bila baš loša, nisu prikazali skoro ništa. Napad im je dosta loš, a odbrana pogotovo bušna. Moraće mnogo toga da promene ukoliko žele ostati u Seriji A, jer ako se po jutru dan poznaje, čeka ih veoma teška sezona.

Očekivani sastavi:

Sassuolo (4-2-3-1): Consigli; Muldur, Chiriches, Ferrari, Kyriakopoulos; Obiang, Locatelli; Berardi, Djuricic, Haraslin; Caputo

Injured: Boga, Romagna, Magnanelli

Crotone (3-5-2): Cordaz; Magallan, Marrone, Golemic; Rispoli, Eduardo, Cigarini, Zanellato, Molina; Messias, Simy

Injured: Cuomo, Gigliotti, Benali, Riviere

Predlog: Sasuolo je favorit u ovom potencijalno efikasnom meču.

Tip: 1 i 3+ @ 2.12 – 4:1


20:45h Udineze-Roma

Udineze je počeo ovu sezonu isto onako kako je odigrao i prošlu. Strepeli su njihovi navijači do poslednjeg kola da li će opstati u ligi i nekako su uspeli da izbore opstanak. U prva dva kola ove sezone upisali su dva poraza i to bez postignutog gola. Izgubili su od Verone i od slabašne Spezije. Na ta dva meča su igrali jako loše, apsolutno nekreativno što se napada tiče, zaista ih je bilo teško gledati. Moraće mnogo toga da promene ukoliko ne žele scenario od prošle sezone.

Iza Rome je još jedan haotičan transfer period, tj. još uvek nije završenljer su eto baš danas doveli Borhu Majorala iz Reala. Spominje se tu još nekoliko igrača, ima još 7 dana do kraja prelaznog roka, svašta je moguće. Što se same igre tiče, Roma je upisala jedan poraz, doduše za zelenim stolom i remi protiv Juventusa. Koliko god da su loše odigrali protiv Verone, toliko su dobro igrali protiv moćnog Juventusa. Bitna činjenica je i to da se Romi igrači polako vraćaju nakon povreda i to se vidi. Značajan je i povratak Džeka, videlo se to koliko im Džeko znači na terenu,jednostavno nije to ista ekipa sa i bez njega.

Očekivani sastavi:

Udinese (3-5-2): Musso; Becao, De Maio, Samir; Ter Avest, De Paul, Palumbo, Coulibaly, Ouwejan; Lasagna, Okaka

Injured: Mandragora, Stryger-Larsen, Jajalo, Arslan, Walace

Roma (3-4-2-1): Mirante; Mancini, Ibanez, Kumbulla; Santon, Veretout, Pellegrini, Spinazzola; Pedro, Mkhitaryan; Dzeko

Injured: Zaniolo, Perotti, Pastore

Prognoza: Roma je favorit na ovom meču, ali nemaju previše dobrog iskustva sa gostovanjem u Udinama, pa predlažem nešto oprezniju igru.

Tip: X2 i 2-4 @ 1.80 – 0:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje