subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu 4 duela Serije A, a mi smo za vas spremili najavu najzanimljivjih mečeva.

15h Napoli-Sasuolo

Napoli je porazom u prošlom kolu pratkično raspršio sve svoje snove oko skudeta ove sezone. Uspeli su da izgube meč na gostovanju protiv Emolija, protiv tima koji nije slavio u 2022. godini i to na kakav način. Do 80tog minuta je Napoli vodio sa 2-0 i onda su na kraju poraženi 3-2. Veliki pad koncetracije koji ih je koštao skudeta. To nije nešto što im se retko događa, baš naprotiv i protiv Rome u kolu pre toga su prosuli bodove takođe golom u nadoknadi vremena. Sve u svemu još jedna sezone gde su se nadali da će doći do skudeta i opet veliko ništa. Koliko je veliko razočaranje najbolje govori informacija da se vlasnik kluba De Laurentis tokom nedelje izvinio svim navijačima Napolija zbog još jednog razočaranja. Bez obzira na sve Napoli će pokušati da dođe do pobede na ovom meču i tako se oduži navijačima za podršku tokom cele sezone. Pod znakom pitanja su Ospina, Kulibali i Di Lorenco. Koliko su ti igrači bitni u odbrani najbolje govori taj meč protiv Empolija.

Na noge Napoliju dolazi kaznena ekspedicija zvana Sasuolo. Sasuolo je ekipa protiv koje niko ne voli da igra. Mnogo su nepredvidivi. Mogu svakog da pobede,ali isto tako mogu od svakog da izgube. Jedino što je konstantno kod njih jesu golovi. Oni su jedna prava mašina za golove sastavljena od mladih perspektivnih italijanskih reprezentativaca. Ne zna se sa koje strane preti veća opasnost. Raspadori,Samaka i Berardi su udarni trio koji verovatno igra poslednju sezonu zajedno u Sasuolu jer ih traži velika većina velikih klubova širom Evrope. Mečevi do kraja sezone za Sasuolo nemaju nekog velikog rezultatskog značaja jer su oni ušuškani u sredini tabele, pa sa te strane mogu opuštenije da igraju. Upravo u toj opuštenosti i mogu da budu opasni po protivnika. Nemaju nekih velikih izostanaka pred ovo kolo.

Prognoza: Ovo bi mogao da bude efikasan meč sa golovima na obe strane terena.

Tip: GG3+ @ 1.70 – 6:1


20:45h Specija-Lacio

Specija u ovo kolo ulazi  u dosta lošem raspoloženju. U prethodna dva kola su doživeli poraze. To ih je dovelo do pozicije broj 15 sa 8 bodova više od zone ispadanja. Male su šanse da ispadnu,ali još uvek ih ima, tako da se Motina ekipa ne sme opuštati nimalo. Najveći problem ove sezone za Speciju su bila gostovanja. Većinu svojih bodova su osvojili na domaćem terenu. Odlikuje ih sasvim prosečan napad,ali i jako loša odbrana. Specija je 4ta odbrana u ligi po broju primljenih golova. Samo su tri tima primila više golova od njih. Što se napada tiče, zanimljivo je da su veliku većinu svojih golova ove sezone postigli u poslednjih 10 minuta utakmice, čak 18% svojih golova su postigli u tom delu utakmice. Na današnjem meču neće imati nekih velikih izostanaka.

Lacio takođe ne dočekuje ovo kolo u nekom predobrom raspoloženju. U prethodna dva kola svega jedan osvojen bod. U ovo kolo ulaze nakon poraza od Milana i to golom u poslednjim minutima meča. Sreća po Lacio pa su i njihovi rivali za poziciju u padu forme,tako da se još uvek održavaju na 6tom mestu sa istim brojem bodova kao Fiorentina,ali sa dva boda manje od Rome koja je na 5tom mestu. Atalanta im preti sa pozicije broj 8 jer imaju samo bod manje. Dakle, borba za ta dva mesta u Evropi je izuzetno neizvesna i još jedan kiks bi mogao da ih gurne van tih mesta. Nemaju baš previše lak raspored do kraja sezone i zbog toga su bodovi na ovim, uslovno, lakim utakmicama pod moranjem. Imaju dosta dobar skor sa Specijom, u prvom delu sezone su ih dobili sa ubedljivih 6-1. Lacio je ekipa koja ove sezone igra dosta efikasne mečeve. Igraju dosta otvoren fudbal, dosta golova daju,ali i dosta primaju. Oni imaju najgoru odbranu od timova u top 10. Na ovom meču nemaju nekih velikih izostanaka, van tima je samo Pedro.

Prognoza: Na ovom meču bi mogli videti dosta golova. Generalno su mečevi ova dva tima obilovali golovima. Verujem da bi Lacio mogao postići 2 ili više golova.

Tip: gost daje 2+ @ 1.73 – 3:4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje