ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu tri duela Serije A.

15h Empoli-Monca

Empoli u ovo kolo ulazi nakon nesrećnog remija protiv Torina. Bio je to njihov 5ti remi ove sezone. Oni se nalazi na 14tom mestu na tabeli. Ova pozicija na tabeli je takva pre svega zbog velikog broja remija. Zanetijeva ekipa baš nema sreće ove sezone, sreće ili koncentracije, ne znam koja je bolja reč. Koliko puta im se već ove sezone dogodila situacija kao protiv Torina gde imaju prednost do poslednjih minuta meča i onda primaju gol. Nikako da privedu meč kraju i upišu pobedu. Svega jedna pobeda od početka sezone je baš malo, pogotovo što oni zaista ne igraju tako loše,ali eto. Odbrana je klimaviji deo tima, nemaju previše koncentracije u završnoj liniji. Generalno kažem, Empoli je jedna dobra ekipa, ekipa koja igra znatno bolje na domaćem terenu i možda je ovo meč na kojem će stvari krenuti na bolje. Da će biti lako, neće, jer im gostuje ekipa koja je možda i u najboljoj trenutno formi u ligi.

Na gostovanje Empoliju dolazi furiozna Monca. Nakon očajnog starta sezone, poraza na sve strane došlo je do smene trenera.Na klupu je seo Paladino i okrenuo situaciju za 180 stepeni. U prethodna tri kola isto toliko pobeda. Prvo su savladali Juventus, da bi zatiim slavili i protiv Monce i Sampdorije. Uspeo je Paladino da posloži tim. Da se ne lažemo. Moca je napravila veliki posao tokom leta, došlo je dosta dobrih kvalitetnih igrača,ali izgleda da nije bilo ko da ih poslaže kako treba. To se promenilo od dolaska Paladina. Uspeo je da sklopi kockice i rezultati su počeli da dolaze. Posebno je zategao odbranu. Odbrana koja je u prvih 6 kola primila 14 golova, od njegovog dolaska na tri meča nijedan primljen gol. Istina, izuzimajući bledi Juventus protivnici nisu bili nešto previše napadački potentni. Pravi ispit za odbranu biće ovaj meč gde igraju protiv Empolija koji voli da igra ofanzivno.

Očekivani sastavi:

Empoli possible starting lineup:
Vicario; Ebuehi, De Winter, Luperto, Parisi; Haas, Marin, Bandinelli; Bajrami; Lammers, Destro

Monza possible starting lineup:
Di Gregorio; Izzo, Mari, Caldirola; Ciurria, Rovella, Sensi, Carlos; Caprari, Pessina; Mota

Prognoza: Mogao bi ovo biti meč gde ćemo videti golove na obe strane terena.

Predlog za klađenje: GG @ 1.78 – 1:0


20:45h Atalanta-Sasuolo

Atalanta u ovo kolo ulazi nakon remija protiv Udinezea. Tim remijem su pali na drugo mesto na tabeli i sada zaostaju 2 boda za liderom Napolijem. Bez obzira na taj kiks početak sezone im je zaista sjajan. Nikad do sad nisu došli do 9tog kola bez poraza, što je zaista sjajno. Imali su oni i dva gola prednosti protiv Udinezea,ali su u poslednjih pola sata primili dva komada. Bez obzira na ta dva gola oni i dalje imaju jednu od najboljih odbrana u ligi. U dosadašnjih 9 kola samo 5 primljenih golova. Napad takođe deluje jako dobro. Generalno velika prednost Atalante je što već par sezona ne menjaju previše ekipu,manje više je to isti tim na okupu. Prethodne sezone su bili loši jer su imali velikih problema sa povredama. Nije bilo kola da oni nisu imali povređenog nekog od lidera tima, neretko i više njih. Sada, kada toga nema, tj bolje rečeno nema u toj meri, rezultati su tu i Atalanta je opet opasna. Na ovom meču u timu neće biti prvog golmana Musa, kapitena Toloia, Zapate, a zbog kartona nema ni Hatebura. Sigurno da će izostanak ovih igrača biti osetan u igri,pogotovo u odbrani,ali opet ima dovoljno kvaliteta u napadu da to nadoknadi, uprkos izostanku Zapate.

Sasuolo dolazi na jedno ne baš toliko dobro gostovanje po njih. Nemaju baš previše uspeha kada gostuju Atalanti.Na prethodnih 5 gostovanja na ovom terenu primali su u proseku 2,7 golova, što je zaista loš podatak. Ipak, ohrabrujuće je to da Sasuolo ima ove sezone zaista kvalitetnu odbranu koja je uspela čak 5 puta da sačuva svoju mrežu. Samo je Barselona u ligama 5tice uspela da sačuva svoju mrežu više puta od njih. Napad je takođe dosta dobar, iako je povređen Berardi oni postižu golove. Nakon pobede protiv Salernitane gde su dali čak 5 komada, usledio je poraz od Intera u prethodnom kolu 2-1. Bili su oni dobri i na tom meču,ali eto nisu uspeli da trijumfuju. Zapravo je njihov najveći problem ove sezone konstantnost. Nikako da vežu seriju dobrih rezultata. Konstantno im se događa isto,a to je da nakon dobrog rezultat usledi poraz. Ako se taj niz nastavi trebalo bi od njih na ovom meču očekivati dobar rezultat.

Očekivani sastavi:

Atalanta BC possible starting lineup:
Sportiello; Scalvini, Demiral, Okoli; Soppy, De Roon, Koopmeiners, Maehle; Ederson; Lookman, Muriel

Sassuolo possible starting lineup:
Consigli; Toljan, Erlic, Ferrari, Rogerio; Frattesi, Lopez, Thorstvedt; Ceide, Pinamonti, Lauriente

Prognoza: Duel dva napadačka tima bi trebalo da nam donese dosta golova.

Predlog za klađenje: 3+ @ 1.65 – 2:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje