ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu tri duela Serije A.

15h Bolonja-Empoli

Ovo je jedan od odlučujućih mečeva u borbi za opstanak.

Bolonja je na dobrom putu da opstane u ligi. Zaista igraju kao preporođeni od kad ih je preuzeo Mihajlović. Pogotovo dobro igraju na domaćem terenu. Naime, Bolonja je u poslednjih 5 kola osvojila 10 od 15 bodova, na domaćem terenu imaju seriju od 4 vezane pobede. Zaista ih je Mihajlović preporodio i pobedom na ovom meču bi mogli da osiguraju opstanak.

Empoliju sa druge strane gori pod nogama. Oni trenutno zaostaju 4 boda za ekipama koje su iznad zone ispadanja i situacija nije bajna. U prošlom kolu su oni direktno eliminisali Frosinone, a sada bi to moglo i  njima da se dogodi. Bodovi su im jako bitni na ovom meču,a  da stvar bude još gora pobrinule su se povrede. Na ovom meču će Empoli biti bez čak 7 igrača. Van tima su: Matias Silvestre, Diego Farias, Luca Antonelli, Antonino La Gumina, Domenico Maietta, Marko Pajac i Kevin Diks.

Predlog: Bolonja je bliža pobedi na ovom meču.


18h Roma-Kaljari

Još jedan zanimljiv meč.

Roma se bori za mesto koje vodi u Ligu Šampiona. U toj borbi trenutno ne stoje baš najbolje jer kasne za Milanom 1 bod. Naime za to jedno mesto, Inter je manje više siguran uz Napoli, konkurišu čak 5 timova koji su u razmaku od 4 boda. Zaista je neizvesno i samo jedan kiks može da ih unazadi par koraka. Znaju to u Romi i pobeda na ovom meču je prosto imperativ. Iz kola u kolo igraju sve bolje,kao da je Ranijeri počeo da slaže kockice, videćemo da li će uspeti do kraja sezone, nema još mnogo.

Kaljari u ovaj kao i mečeve do kraja sezone ulazi potpuno rasterećeno. Oni su bezbrižni na sredini tabele i ne mogu nikud, ni gore ni dole. Upravo iz te rastećenosti i proizilaze dobri rezultati i oni su sve samo ne lak rival. Istina, Kaljari nije rival od kojeg treba previše strepeti na gostovanjima,jer baš i nisu previše dobri na strani. Mnogo su jači na svom terenu.

Predlog: Roma je favorit i trebalo bi da slavi u ovom potencijalnom efikasnom meču.


20:45h Inter-Juventus

Jedan od najvećih derbija u Italiji.

Inter je u jako dobroj situaciji da ostvari zacrtani cilj. Trenutno imaju to treće mesto i 5 bodova više od Milana. S obzirom da je do kraja ostalo malo, vrlo lako bi trebalo da zadrže to mesto koje vodi u Ligu Šampiona. Naravno da im za to treba makar jedan bod za ovog meča,jer bi poraz zakomplikovao situaciji ukoliko ostale ekipe slave. Inter u ovaj meč dakle,ulazi sa imperativom pobede. Igraju sve bolje i bolje, prošla je ona kriza u kojoj su bili dobar deo drugog dela šampionata. Ikardi se takođe vratio i to je dosta bitna stvar za ekipu. Mnogo su opasniji sa njim na terenu.

Juventus je u prošlom kolu proslavio osvajanje titule i za njih je sezona bukvalno završena prošle nedelje. Pitanje je koliko će Alegri uopšte forsirati igrače koji su izneli najveći deo sezone. Sigurno da će dosta igrača sa manjom minutažom dobijati priliku u nastavku sezone i zbog toga njih treba obilaziti kada je kladionica u pitanju. Ipak, ne bi trebalo Alegri ovde mnogo da rotira,jer bez obzira na to da im bodovi nisu potrebni ovo je ipak derbi protiv ljutog rivala.

Predlog: Kao što smo rekli, Juventus je najbolje zaobilaziti do kraja sezone i mi ćemo to učiniti.


Tipovi:

Bolonja-Empoli DNB1 @ 1.35 (3:1)

Roma-Kaljari 1 i 3+ @ 1.70 (3:0)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje