petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (Subota)

U subotu se nastavlja takmičenje u Seriji A, a na programu je nekoliko mečeva.

12:30h Frosinone-Juventus

Frosinone u ovo kolo ulazi u jako dobrom raspoloženju. Oni su u tokom nedelje igrali u kupu i tu su ostvarili ogroman uspeh. Uspeli su u kupu da savladaju Napoli i to sa ubedljijih 4-0 i to na njihovom sastavu. Na tom meču se još jednom pokazalo kako oni dobro igraju protiv jakih timova. Došao je do izražaja taj njihov neustrašiv fudbal gde napadaju svakoga i to tokom celog meča. Oni su tim koji daje dosta golova,ali isto tako i dosta primaju,ali dokle god im to donosi bodove neće to menjati. Na dobrom su putu da ostvare cilj, a to je opstanak u Seriji A. Sada im predstoji spektakl jer im na gostovanje dolazi velikan kao što je Juventus.

Juventus ovo kolo ne dočekuje u tako dobrom raspoloženju. Oni su protekle nedelje remizirali protiv Đenove i time dozvolili Interu da se odlepi. Upravo zbog toga nemaju prava na grešku danas i moraju ići na pobedu. Po stilu igre Juventus igra totalno drugačije u odnosu na Frosinone. Oni igraju mnogo pametnije, kod Juventusa nećete videti srljanje, oni su spremni čak i da sačekaju strpljivo i najmanju grešku rivala i to da kazne, a kasnije zatvore meč i dođu do bodova. Ulazi se polako u kraj godine i sigurno da im je ovde pobeda jako potrebna.

Očekivani sastavi:

Frosinone possible starting lineup:
Turati; Lirola, Monterisi, Romagnoli, Oyono; Brescianini, Barrenechea, Gelli; Soule, Jorge, Ibrahimovic

Juventus possible starting lineup:
Szczesny; Gatti, Bremer, Danilo; Weah, McKennie, Locatelli, Rabiot, Cambiaso; Chiesa, Milik

Prognoza: Ovo bi mogao biti zanimljiv meč gde je Juventus favorit. Otvorena, napadačka igra, bi ovde mogla da se obije o glavu Frosinoneu.

Predlog: P/K 2 @ 1.53 ✅️


15h Bolonja-Atalanta

Kakva sezona i kakva nedelja je iza Bolonje. Bolonja igra sjajno ove godine. U poslednjih 7 dana su ostvarili dve ogromne pobede. Prvo su u ligi savladali Romu, a zatim u kupu su dobili i Inter i to na njihovom terenu i to nakon preokreta. Zaista su sjajno odigrali taj meč i zasluženo pobedili. Došli su time do 4tog mesta na tabeli i ukoliko ovako nastave mogli bi doći do mesta koje vodi u Evropu. Svi su mislili da Bolonja neće dobro proći ove godine, pogotovo nakon odlaska Arnautovića koji je godinama bio glavni igrač i najbolji strelac. Njegovim odlaskom kao da su ostali došli do izražaja i sada je Bolonja mnogo opasnija jer ne zavisi od jednog čoveka. Napad im funkcioniše dobro, a ni odbrana nije previše loša.

Njima u goste dolazi još jedna ekipa koja je u dobrom formi. Atalanta u ovo kolo ulazi nakon pobede koja je ostvarena nakon preokreta. Na tom meču sa Salernitanom se videlo sve ono dobro i loše u ovoj ekipi. Odbrana je dozvolila gol Salernitani, gol sa kojim su gosti otišli i na poluvreme sa prednošću,ali se u drugom poluvremenu pojavila druga ekipa. Proradio je napad Atalante i jako brzo dao 4 komada i rešio pitanje pobednika na ovom meču. Time se još jednom pokazalo koliko dobar napad ima Atalanta. Oni su tim koji napada sa velikim brojem igrača, svi u svakom trenutku mogu dati gol i to je njihova najveća prednost. Naravno, odbrana je slabiji deo tima upravo zbog takvog stila igre, ali to je rizik koji su svesno prihvatili.

Očekivani sastavi:

Bologna possible starting lineup:
Skorupski; Posch, Beukema, Calafiori, Kristiansen; Freuler, Moro; Ndoye, Ferguson, Saelemaekers; Zirkzee

Atalanta BC possible starting lineup:
Musso; Scalvini, Djimsiti, Kolasinac; Zappacosta, De Roon, Ederson, Ruggeri; Koopmeiners; Muriel, Lookman

Prognoza: Mogli bi videti jedan sjajan meč sa golovima na obe strane terena.

Predlog: GG @ 1.88


18h Inter-Leće

Inter u ovo kolo ulazi nakon poraza u kupu od Bolonje. Taj poraz im nije previše teško pao jer su se oni u potpunosti fokusirali na osvajanje Skudeta. Bili su oni dobri i na tom meču sa Bolonjom,ali jednostavno lopta nije htela u gol. Nema sumnje da će Inzagijeva ekipa dati sve od sebe kako bi se pošto poto vratila na pobednički kolosek i na ovom meču osvojila jako bitne bodove i time osigurala prvo mesto pre kraja ove godine. Interov napad deluje jako dobro ove godine, tandem Lautaro-Tiram igraju jako dobro, istina, postoji šansa da Lautaro ne igra na ovom meču,ali ima i na klupi dovoljno zamena da se taj izostanak ne oseti previše. Inter će od samog starta krenuti kao golu Lećea kako bi što pre došli do opipljive prednosti i kako bi izbegli sudbinu Milana koji je remizirao sa Lećeom.

Di Aversina ekipa igra jako dobro. Leće je jedna veoma nezgodna i veoma nepredvidiva ekipa. Oni su u seriji od 5 mečeva bez poraza. Ono što odlikuje ovu ekipu jeste borba i to borba od prvog do poslednjeg minuta i to borba bez obzira kakav je rezultat. Eto, Milano je vodio sa 2-0,ali to nije pokolebalo fudbalere Lećea i  stigli su do remija. Zaista za svaku pohvalu.Upravo im je takva igra i donela dobar plasman, pa se trenutno nalaze na 12tom mestu na tabeli sa 8 bodova prednosti u odnosu na zonu ispadanja. Trenutno po tabeli,ali i po stilu igre oni su mnogo bliži sredini tabele nego borbi za opstanak.

Očekivani sastavi:

Inter Milan possible starting lineup:
Sommer; Bisseck, Acerbi, Bastoni; Darmian, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco; Thuram, Arnautovic

Lecce possible starting lineup:
Falcone; Gendrey, Pongracic, Baschiroto, Gallo; Gonzalez, Ramadani, Oudin; Strefezza, Piccoli, Banda

Prognoza: Inter je favorit bez obzira na probleme sa sastavom i trebalo bi da slave sa nekoliko postignutih golova.

Predlog: D1+pp i D2+ @ 1.65 ✅️

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje