četvrtak, 16. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (Subota)

U subotu se nastavlja takmičenje u Seriji A. Na programu su tri duela, a mi smo za vas spremili jedan dosta zanimljiv predlog.

15h Sasuolo-Empoli

Sasuolo ovo kolo dočekuje u jako lošem raspoloženju. Oni su u jako lošoj formi. Od decembra meseca su osvojili svega 5 bodova, samo je Salernitana osvojima manje. U prethodnom kolu su poraženi od Atalante i to je dovelo do pada u opasnu zonu. Sve ovo je dovelo do toga da se Dionisiju itekako ljulja stolica i u slučaju neuspeha na ovom meču biće smenjen. Sasuolo ima velikih problema sa odbranom. Primaju jako mnogo golova. Dozvoljavaju protivniku svu slobodu pred njihovim golom. Atalanta je u prethodnom kolu dala 3 gola i imala čak 27 šuteva, što je nedopustivo mnogo. Moraju mnogo agresivnije da igraju kako ne bi dozvoljavali protivnicima ovoliko prostora. Napad je takođe u padu forme. Napad, koji je bio najjače oružije i obeležje Sasuola, sada nije na najvišem nivou, a dodatni problem pravi izostanak Berardija. Ovo je meč koji moraju da dobiju i nema sumnje da će od starta meča krenuti ka golu rivala, otvoreno pa šta bude.

Empoli je na dva boda od zone ispadanja. Dakle, nisu ni oni u nekoj sjajnoj situaciji,ali opet, bolja je nego kod današnjeg rivala. Forma u poslednje vreme itekako obećava i ohrabuje navijače da bi njihov tim mogao da ostane u Seriji A i naredne sezone. Doveli su specijalistu za opstanak timova Davide Nikolu na klupu i to je dalo rezultata. U poslednjih 5 kola imaju 2 pobede i 3 remija, dakle 5 kola su bez poraza i to je zaista dobar učinak. Igraju napadački fudbal, popravila im se efikasnost, ali odbrana još uvek nije na najboljem nivou. Ipak, kažem, ova forma obećava. Nema sumnje da će i oni od starta krenuti napadački ka golu rivala, jer je to stil koji forsira Davide Nikola. On je trener koji voli napadački stil igre.

Očekivani sastavi:

Sassuolo possible starting lineup:
Consigli; Pedersen, Kumbulla, Viti, Doig; Henrique, Boloca; Bajrami, Thorstvedt, Lauriente; Pinamonti

Empoli possible starting lineup:
Caprile; Ismajli, Walukiewicz, Luperto; Bereszynski, Marin, Maleh, Cacace; Zurkowski, Cambiaghi; Cerri

Prognoza: Mogao bi ovo biti jedan efikasan meč.

Predlog: 3+ @ 1.93

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje