utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Superliga Srbije, najava, predlozi za klađenje (Subota)

Nastavljamo sa predlozima za Superligu Srbije.

Danas je na programu nekoliko veoma interesantnih duela.

3:45h Radnik Surdulica-Partizan

Dobre pripreme, dosta dovedenih igrača, promenjen trener, sve je to najavljivalo bolju igru u drugom delu prevenstva. Od toga nema ništa. Prva dva kola, dva poraza gol razlika 0/4. Najviše su radili na napadu, jer je to bila najveća boljka u prvom delu sezone,ali za sada, pomaka nema. Dobro, ruku na srce, nije im išao ni raspored na ruku, jer u prva tri kola dueli sa Čukaričkim, TSC-om i sada sa Partizanom. Zaista težak raspored, klubovi koji su daleko od njih. Njihovi mečevi tek dolaze. Jedina sreća za Sudrulicu u svemu ovome, što i njihovi rivali za poziciju ne igraju previše dobro, pa se nisu nešto odmakli. Razlika je na 8 bodova, nije mnogo porasla. Jeste ogromna,ali je tu i dalje na dohvat. Za tako nešto moraju da krenu da igraju mnogo bolje. Što se tiče ovog meča, tu nemaju šta da izgube, Partizan je favorit i oni ovde mogu opušteno da igraju pa šta izvuku.

Partizan u ovo kolo ulazi sa serijom od dve pobede. Zadržali su crno-beli prvo mesto na tabeli,a da bi tu i ostali potrebna im je pobeda i na ovom meču. Partizan je u prva dva kola postigao 6 golova. Odlično je funkcinisao napad crno-belih, pogotovo u drugom meču sa IMT-om. U duelu sa Javorom uslovi za igru nisu bili previše dobri, pa samim tim ni Partizan nije mogao da pokaže svu svoju snagu. Partizan će u ovaj meč ući bez Saldanje, on se povredio i propustiće ovaj meč, a isto tako u timu neće biti ni Severine koji je napustio klub, a njegova sudbina će tek biti poznata. Dobra stvar je da se u tim vraća Natho kojem je istekla suspenzija, kao i Antiću.

Prognoza: Partizan je veliki favorit na ovom meču i trebalo bi da slave sa nekoliko postignutih golova.

Predlog: gost 2+ @ 1.42


16h Zvezda-Čukarički

Derbi kola. Duel drugog i trećeg na tabeli.

Zvezda je od dolaska tj povratka Vladana Milojevića na klupu vezala dve pobede. Prvo su savladali Voždovac kod kuće sa 2-1. Nisu previše dominirali na tom meču,nisu izgledali ubedljivo,ali zato na gostovanju u Pazaru jesu. Na tom meču u Pazaru, videla se sva snaga Zvezde. Rutinska pobeda, kontrola tokom celog meča, jednostavno Zvezda kakvu bi navijači voleli da vide do kraja sezone. Zvezda ima dobar napad, napad koji će biti jači za Krasoa koji se vratio,ali Zvezdin problem je odbrana. Zvezda ima problema protiv timova koji igraju otvoreno, koji napadaju, Voždovac je primer toga, a današnji rival igra slično, otvoreno i napadački i pitanje je kako će se oni snaći protiv takvog sistema.

Čukarički je dobro počeo drugi deo sezone. Dva meča, dve pobede, sjajna uvertira za ovaj derbi meč. Petrić je promenio dosta toga kod Čukaričkog. Petrić je trener koji voli da njegova ekipa napada, voli da ima posed, kratki pasovi, brza igra,onako, moderan fudbal. To je ono što je Petrić uveo kod Čukaričkog i to za sada, zaista dobro deluje. Čukarički je jedna ekipa koja je zaista jaka na svim pozicijama. Imaju jaku odbranu, što se tiče napada, i tu su dosta dobri,uprkos povredama koje su iz zadesile. Doveli su sada i Pankova i biće zanimljivo kako će se on snaći u ovom stilu igre. Motiva ima sigurno na pretek, jer su ovo mečevi gde možete samo da dobijete. Upravo je to njihova najveća prednost na ovom meču.

Prognoza: Mogli bi da vidimo jedan efikasan meč.

Predlog: 3+ @ 1.50


18:30h Železničar-TSC

Novajlija u Suerligi, ekipa Železničara, nije najbolje odigrala prvi deo sezone. Nalaze se u donjem delu tabele i za opstanak su im bile potrebna promene. Promene u igračkom kadru. Upravo su to i učinili preko zime.Tokom zimskog prelaznog roka, Železničar je doveo dosta kvalitetnih igrača i time dosta ojačao tim u borbi za opstanak. Ipak, rezultati u prva dva kola nisu baš najbolji. Svega 1 osvojen bod iz duela sa Novim Pazarom i Čukaričkim. Vidi se da je došlo dosta igrača, jer sve to još uvek nije uigrano. Videlo se to na oba meča, jer je Železničar na oba meča imao prednost i na kraju nije pobedio. Čini se takođe da oni dosta svoje snage troše na “ borbu sa sudijama “. Posle svakog meča silna saopštenja, žalbe i sve, a mislim da bi trebalo da se fokusiraju na teren i da izbore mesto u Superligi Srbije i naredne sezone. Železničar je ekipa koja igra tvrd fudbal. Ne primaju mnogo golova,ali ih isto tako i ne daju previše.

Njima u goste dolazi ekipa TSC-a. Topola je krenula jako dobro u drugom delu šampionata. Dva meča, dve pobede i to obe bez primljenog gola. Nekako, kako bi rekao, u ta dva kola su pokazali baš ono što jesu. Ekipa koja igra tvrd, takmičarski fudbal. Ekipa koja ima kvalitetan napad i ekipa koja ima sjajnu odbranu. Odbranu koja je najbolja u ligi. Veoma je teško probiti taj bedem ispred gola Topole. Vole da kontrolišu utakmicu od prvog do poslednjeg minuta i nekako uvek se na kraju mečeva čini da ih dobijaju rutinski. Umrtve rivala i onda iz par prilika postignu gol i to je to. Zaista jedan sjajan tim.

Prognoza: Gosti su favorit na ovom meču, ali ne bi trebalo da vidimo previše golova.

Predlog: gost 1-2 gola @ 1.53

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje