četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (Subota)

U subotu se nastavlja takmičenje u Seriji A. Na programu je nekoliko mečeva, a mi smo za vas spremili najavu najinteresantnijeg meča.

18h Monca-Roma

Monca ovo kolo dočekuje u jako dobrom rapsoloženju. U seriji su od dva vezana trijumfa. U prethodnom kolu su savladali Salernitanu, a u kolu pre toga su na domaćem terenu ostvarili ogromnu pobedu protiv Milana. Upravo taj domaći teren je njihova najveća snaga i to je glavna nada i uzdanica za još jedan podvig. Monca se trenutno nalazi na 11tom mestu. Ove pobede su dovele do skoka na tabeli. Monca je jedan mlad, kvalitetan tim, na čelu sa istim takvim trenerom. Igraju otvoreno, napadački, a kao i svaki mladi tim imaju i uspona i padova. S obzirom na mlad tim imaju dodatni motiv za dokazivanje protiv velikih rivala i nema sumnje da će u ovaj meč ući napadački od samog starta meča. Protiv Rome nemaju uspeha od ulaska u Seriju A, svega 1 osvojen bod,ali možda se taj saldo promeni nakon ovog kola.

Roma igra kao preporođena od dolaska De Rosija na klupu. Imaju seriju 6 od 7 mečeva bez poraza u svim takmičenjima. Izgubili su jedino od Intera koji je ove sezone imak neka druga dimenzija u odnosu na sve klubove. Ova serija dobrih rezultata je dovela i do skoka na tabeli,pa se sada Roma nalazi na 6tom mestu sa 2 boda manje od Atalante i 4 od Bolonje koja je na 4tom mestu koje vodi u Ligu Šampiona. S ozbirom da ova dva tima igraju u ovom kolu, eto prilike za Romu da se pobedom na ovom meču dodatno približi. Ipresivno deluje napad pod De Rosijem. Ta promena gde igra sa dva umesto sa jednim napadačem se ispostavlja kao pun pogodak. Dibala i Lukaku sjajno sarađuju. Dibala je u sjajnoj formi i gotovo redovno postiže golove. Izjednačio se sa Lautarom na 4tom mestu najefikasnijih Argentinaca u Seriji A. Oba igrača imaju po 121 golova u Seriji A. Roma postiže od dolaska De Rosija 1.6 golova po meču, što je sjajno. Odbrana je malo klimaviji deo tima,ali sve dokle god je napad ovakav nema zime za njih. Uostalom to je “ cena “ koju moraju da plate, s obzirom na ofanzivan stil igre koji forsiraju.

Očekivani sastavi:

Monza possible starting lineup:
Di Gregorio; D’Ambrosio, Mari, A. Carboni; Birindelli, Pessina, Gagliardini, Mota; Colpani, V. Carboni; Djuric

Roma possible starting lineup:
Svilar; Kristensen, Mancini, Smalling, Angelino; Cristante, Paredes, Pellegrini; Dybala, Lukaku, El Shaarawy

Prognoza: Ovo bi mogao da bude jedan efikasan meč gde ćemo videti golove na obe strane terena.

Predlog : GG @ 1.83

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje