sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (Subota)

U subotu se nastavlja takmičenje u La ligi. Na programu je nekoliko zanimljivih mečeva, a mi smo za vas spremili najavu jednog meča.

21h Valensija-Real Madrid

Valensija ovo kolo dočekuje na 9tom mestu sa 6 bodova manje od mesta koje vodi u Evropu, tako da su i dalje u trci za tu poziciju. To je drastično bolja pozicija u odnosu na prethodnu godinu gde su strepeli do poslednjeg kola u vezi sa opstankom. Na kraju su završili na 16tom mestu. Valensija u ovo kolo ulazi odmorna, jer prethodne nedelje nisu igrali, pošto je njihov meč sa Granadom odložen zbog tragedije u tom gradu. Sigurno da je to velika prednost u odnosu na Real jer će igrači u ovaj meč ući sveži. Valensija ima veliki motiv da napravi dobar rezultat na ovom meču. Već ima priča da navijači spremaju poseban “ doček “ za Real i treba očekivati dosta intezivan meč. Valensija je dobra na domaćem terenu, mnogo bolja nego na strani,ali im gostuje jedna od najboljih ekipa na gostovanjima.

Real sigurnim koracima ide ka novoj tituli. Trenutno su na 6 bodova prednosti u odnosu na Đironu. U ovo kolo ulaze nakon pobede nad Seviljom. Male su šanse da ih iko ugrozi u vezi sa titulom u Španiji, tako da mogu da prebace malo fokus i na Ligu Šampiona gde ih očekuje duel sa Lajpcigom. Real je jako dobro izbalansiran tim. Teško im je naći neku slabu tačku. Sjajan spoj mladosti i iskustva. Jako dobar napad, napad koji postiže golove na svakom meču, nekad čak i iz nemogućih situacija. Imaju dosta džokera na klupi koji vrlo često okrenu meč u njihovu korist. Možda mala mrljica postoji u odbrani,ali i to popravljaju kako vreme odmiče. Zaista jedna sjajna ekipa.

Očekivani sastavi:

Valencia possible starting lineup:
Mamardashvili; Foulquier, Diakhaby, Mosquera, Gaya; Perez, Pepelu, Guillamon, Guerra; Duro, Yaremchuk

Real Madrid possible starting lineup:
Lunin; Carvajal, Rudiger, Nacho, Mendy; Valverde, Tchouameni, Camavinga; Brahim; Rodrygo, Vinicius

Prognoza: Derbi meč, duel dva velikana La lige. Istina, Real je ovde favorit,ali mi ćemo igrati na golove. Moglo bi ih biti na obe strane.

Predlog: GG @ 1.98

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje