ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A,najava,predlozi za klađenje ( NEDELJA)

U nedelju se nastavlja takmičenje u Seriji A, sa nekoliko veoma zanimljivih duela.

15h Salernitana-Monca

Salernitana nikako da zaustavi kola koja su krenula žestoko nizbrdo. Iz kola u kolo porazi se gomilaju i oni tonu na tabeli. Trenutno se nalaze na 16tom mestu sa 4 boda više od opasne zone. U poslednjih 5 kola imaju 4 poraza i samo jednu pobedu protiv Lećea. Zabrinjavajuće je da su sva 4 poraza bez postignutog gola. Zaribao je deo tima u koji polažu najviše nade i u koji su najviše para uložili. Odbrana je slaba,ali to je donekle i očekivano jer zaista ništa posebno nisu uložili u taj deo tima. Ovo će biti prva utakmica novog trenera pred domaćim navijačima. Sigurno da će Sousa želeti pred svojim navijačima da se pokaže u najboljem svetlu.

U goste im dolazi jedno od najprijatnijih iznenađenja ove sezone,ekipa Monce. Monca je trenutno na 11tom mestu i praktično kucaju na vrata top 10. U ovo kolo ulaze nakon poraza od Milana kojim su prekinuli niz od 4 meča bez poraza. Reč je o ekipi koja je črvsta. Imaju dobar napad i dobru odranu. Preporodili su se od dolaska Paladina na klupu. Nešto slično kao što je Davide Nikola uradio prethodne sezone sa Salernitanom.

Očekivani sastavi:

Salernitana possible starting lineup:
Sepe; Lovato, Daniliuc, Pirola; Candreva, Coulibaly, Crnigoj, Bradaric; Bonazzoli, Valencia; Piatek

Monza possible starting lineup:
Gregorio; Santos, Mari, Izzo; Ciurria, Rovella, Pessina, Carboni; Caprari, Mota; Petagna

Prognoza: Težak meč za prognozu. Bolje je igrati na golove,trebalo da bude na obe strane.

Tip: GG @ 1.80


18h Udineze-Specija

Udineze ovo kolo dočekuje na 10tom mestu na tabeli,ali ne u tako dobrom raspoloženju. Nakon sjajnog starta sezone pa negde do novembra,dobijali su sve redom,ali se onda nešto promenilo. Od tad imaju seriju gde su na 15 mečeva uspeli samo 1 da trijumfuju i to protiv Samdorije. Jedan zaista loš niz koji nikako da prekinu.Odbrana koja im je bila jači deo tokom tog početka je sada dosta propala. Primaju dosta golova.Eto na poslednjih 5 mečeva 7 primljenih golova najbolje govori o tome. Napad nije loš,postižu golove na gotovo svakom meču,ali zbog takve odbrane često bude nerešeno.

Njihov rival,ekipa Specije u ovo kolo ulazi sa pozicije broj 17,dakle tik iznad opasne zone od koje su trenutno udaljeni samo 2 boda. Dakle,jedan kiks i pobeda Verone i eto njih u problemu tj u opasnoj zoni. Svesni su toga u Speciji i zato su im bodovi preko potrebni na ovom,ali i na svim ostalim mečevima.U jako su lošoj seriji. U poslednjih 6 kola svega 1 osvojen bod. Odbrana je na tih 6 mečeva primila čak 16 golova,što je zaista mnogo. Napad i nije bio tako loš,postižu oni golove,ali sa takvom odbranom neće daleko dogurati.

Očekivani sastavi:

Udinese possible starting lineup:
Silvestri; Ebosele, Becao, Masina; Ehizibue, Pereyra, Walace, Lovric, Udogie; Thauvin, Beto

Spezia possible starting lineup:
Dragowski; Amian, Ampadu, Nikolaou, Reca; Bourabia, Ekdal; Verde, Agudelo, Gyasi; Shomurodov

Prognoza: Loše odbrane bi trebalo da donesu golove na obe strane.

Tip: GG @ 1.85

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje