četvrtak, 09. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A,najava,predlozi za klađenje ( Nedelja)

U nedelju se nastavlja takmičenje u Seriji A. Na programu je nekoliko veoma zanimljivih mečeva.

12:30h Fiorentina-Frosinone

Fiorentina je 2023 godinu završila sa 3 vezane pobede i to ih je dovelo do 4tog mesta. Kada su svi pomislili da bi na proleće mogli da nastave u istom ritmu,dogodilo se totalno suprotno. Fiorentina je očajno startovala 2024.godinu. U ligi imaju najmanje osvojenih bodova u 2024 godini,svega 1, a u ovaj meč ulaze sa serijom od 3 vezana poraza. Tom lošom serijom su pali na tabeli pa se sada nalaze na 7mom mestu. Glavni problem ove ekipe jeste odbrana. Retki su mečevi na kojima uspeju da sačuvaju svoju mrežu.Pa džabe i ovakav napad kada odbrana sve to uprska. Uskoro im predstoje mečevi u polufinalu kupa i ligi Konferencija pa Italijano mora da pronađe rešenje i podigne ekipu sa dna.

Frosinone u ovo kolo ulazi, takođe nakon poraza, i to takođe nakon poraza od 3-2. Odigrao je Frosinone jedan jako dobar meč protiv Milana, vodili su na tom meču,ali je Milan okrenuo i slavio. Ovaj poraz je produbio krizu rezultata u kojoj se Frosinone nalazi. U poslednjih 8 kola čak 6 poraza. To je dovelo do pada na tabeli i ako ovako nastave doćiće u problem oko opstanka. U tih 8 kola oni primaju u proseku 2.5 golova po meču, što je zaista mnogo i to je glavni problem. Džabe i dobar napad, kada je odbrana ovako porozna. Dodatni problem jeste i gostujući teren. Frosinone drastično bolje igra na domaćem terenu i 90 % svojih poena su tu osvojili. Na strani je to drugačije.

Očekivani sastavi:

Fiorentina possible starting lineup:
Terracciano; Kayode, Milenkovic, Martinez Quarta, Biraghi; Duncan, Lopez; Gonzalez, Bonaventura, Ikone; Beltran

Frosinone possible starting lineup:
Turati; Lirola, Monterisi, Okoli, Valeri; Mazzitelli, Barrenechea; Seck, Soule, Gelli; Jorge

Prognoza: Ovo bi mogao da bude efikasan meč. Trebalo bi da vidimo i golove u prvom poluvremenu, pogotovo znajući da je domaćin ekipa na čijim mečevima jako često pada gol u prvom poluvremenu.

Predlog: 1+pp i 1+dp @ 1.65

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje