sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A,najava,predlozi za klađenje ( Petak)

U petak se nastavlja takmičenje u  Seriji A, a na programu je jedan zanimljiv meč.

20:45h Lacio-Salernitana

Lacio u ovo kolo ulazi nakon poraza u derbiju od Rome. Dugo Lacijali nisu izgubili derbi, od 2022. godine,ali eto sada se to dogodilo. Ovaj poraz se nadovezao na poraz u kupu od Juventusa, pa im je sada hitno potreban dobar rezultat kako bi se vratili na pobedničke staze. Lacio se trenutno nalazi na 8mom mestu sa 4 boda manje od mesta koje vodi u Evropu sledeće sezone, tako da i dalje imaju šansi i za to,ali su im potrebne pobede. Lacio je tim koji ove sezone ne igra na nivou prethodne. Nekako se izgubila ta oštrina i ubojitost koju su imali u napadu i zbog toga je umesto Sarija doveden Igor Tudor. Tudor je trener koji obožava da igra ofanzivno. Tudor voli da njegove ekipe igraju napadački od prvog do poslednjeg minuta. Istina,nije bilo ni prostora ni vremena da se to pokaže jer su imali sve same derbije,ali ovo je prvi slabiji meč i eto prilike da se pokaže sav napadački potencijal Lacija. Biće Lacio oslabljen neigranjem nekoliko igrača, među kojima je i Imobile,ali to svakako ne sme da bude izgovor za ovaj meč koji prosto moraju dobiti.

Moraju dobiti jer im gostuje ekipa Salernitane. Ubedljivo najgori tim ove sezone. Salernitana je zakucana za dno tabele, sa čak 12 bodova zaostatka za sigurnom zonom. Dakle, već su jednom nogom u drugoj ligi. Istina, matematički još nisu ispali, ali kada pogledate igru ovog tima, jasno je da im ove godine nema spasa. Najgora odbrana u ligi, primaju jako mnogo golova, pogotovo na strani. Napad je takođe dosta loš. Jako teško daju golove, iako igraju otvoren fudbal. Promenili su čak 4 trenera ove sezone,ali ništa od toga nije donelo pomak. Plus, dodatni problem su i brojni izostanci na ovom meču, ponajviše u defanzivnom delu tima. Dakle, loša odbrana je dodatno oslabljena.

Očekivani sastavi:

Lazio possible starting lineup:
Mandas; Casale, Patric, Gila; Marusic, Guendouzi, Vecino, Anderson; Alberto, Kamada; Castellanos

Salernitana possible starting lineup:
Costil; Pierozzi, Manolas, Pirola, Zanoli; Tchaouna, Legowski, Maggiore, Vignato; Candreva, Ikwuemesi

Prognoza: Lacio je veliki favorit na ovom meču, bez obzira na izostanke i sve, ovo je meč koji prosto moraju dobiti i to sa nekoliko postignutih golova. Sve osim toga bilo bi veliko iznenađenje.

Predlog: 1 i 2+ @ 1.58

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje