nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A,najava,predlozi za klađenje ( PETAK)

U petak se nastavlja takmičenje u Seriji A, a na programu su dva meča. Mi smo za vas spremili najavu jednog od tih mečeva.

18:30h Sasuolo-Salernitana

Uh kakva sezona za navijače Sasuola. Pravi rolerkoster. Loš početak sezone,zatim sjajan deo gde su dobijali sve sa vrha tabele uključujući tu Juventus i Inter i zatim još jedan pad koji još uvek traje. U seriji su od 5 mečeva na kojima nisu slavili u ligi. Dobili su meč u kupu pre par dana, a što se tiče lige,tu su poraženi od Torina. Sasuolo je zaista nepredvidiva ekipa,mogu svakog dobiti,ali isto tako od svakog i izgubiti,što se vidi iz priloženog. To je donekle i očekivano od tima koji igra otvoren fudbal. Oni vole da se nadigravaju sa svakim rivalom i sve,ali aspolutno sve zavisi od toga koliko im je napad ( čitaj Berardi) inspirisan. Forma Sasuola ove sezone se u potpunosti poklapa sa formom Berardija. To nije dobra stvar i zbog toga su na 15tom mestu na tabeli. Ipak,ovo je jedan od onih mečeva koje moraju dobiti jer igraju sa rivalom koji je jedan od najlošijih trenutno u ligi.

Godinama Salernitana igra na ivici ispadanja, neretko ih čuda spašavaju, a kako stvari stoje i ove sezone će biti potrebno neko ogromno čudo. Trenutno se nalaze na poslednjem mestu na tabeli sa samo 4 osvojena boda i bez ijedne pobede. Promenili su i trenera,na klupu je seo Filipo Inzagi,ali ni to nije mnogo toga promenilo. Salernitana je tim koji godinama ne ulaže u odbranu,nego sve karte bacaju na napad. Takva politika im je donela ostajanje u ligi,ali to na duže staze nije dobro,kao što se i vidi. Kad napad zakaže,nema im spasa, a to se događa ove sezone. Bez obzira što imaju dobar napad i što su tokom prelaznog roka sačuvali kostur napada ( Dia je ostao ), ove sezone ne štima. Moraju mnogo toga da promene ukoliko žele da ostanu i naredne sezone u Seriji A.

Očekivani sastavi:

Sassuolo possible starting lineup:
Consigli; Toljan, Erlic, Tressoldi, Vina; Boloca, Thorstvedt; Berardi, Bajrami, Lauriente; Pinamonti

Salernitana possible starting lineup:
Ochoa; Mazzocchi, Gyomber, Pirola, Bradaric; Maggiore, Coulibaly; Tchaouna, Dia, Candreva; Botheim

Prognoza: Domaćin je ovde favorit,bez obzira na situaciju u klubu i očekujem da daju nekoliko golova.

Predlog: domaćin 2+ @ 1.63

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje