četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A,najava,predlozi za klađenje (Ponedeljak)

U ponedeljak su na programu dva duela Serije A.

18:30h Roma-Kremoneze

Roma je sezonu počela na najbolji mogući način. U prvom kolu su na veoma nezgodnom gostovanju u Salernu osvojili sva tri boda. Prilično rutinski su savladali Salernitanu. Jedan gol u prvom poluvremenu je bio dovoljan za trijumf. Imala je Roma još prilika na tom meču,ali nisu uspeli da ih iskoriste. Vidi se da nije još sve najbolje uigrano jer je zaista dosta novih igrača došlo,ali iz kola u kolo biće to sve bolje i bolje. Već u ovom kolu bi se mogla očekivati bolja Roma. Ukoliko i malo poprave svo procenat iskorišćavanja šansi napuniće mrežu rivala. Taj problem sa iskorišćavanjem prilika su imali i prethodne sezone,tako da to nije ništa novo. Svi čekaju da proradi veza Abraham-Dibala,a ovaj meč bi mogao biti prava prilika za to.

Povratak u Seriju A posle 26 godina nije baš najbolje počeo po Kremoneze. U prvom kolu su doživeli poraz na gostovanju Fiorentini i to sa 3-2. Imali su bod u džepu do samog kraja meča kada je Mandragora u 90+5 minutu postigao gol za pobedu Fiorentine. Dobro je Kremoneze igrao,dobro se držao imajući u vidu da su imali igrača manje. Igrali su zaista hrabro,ali eto nije uspelo. Ono što može da zabrine sve u Kremonezeu jeste odbrana. Oni su na tom meču sa Fiorentinom dozvolili čak 27 šuteva,od toga 12 u okvir gola. To je zaista ogromna brojka i ako nastave tako mnogo jači rivali će im dati i drastično više golova. Moraće da porade na defanzivi ili ih čeka titula ekipe sa najvećim brojem primljenih golova.

Očekivani sastavi:

Roma possible starting lineup:
Patricio; Mancini, Smalling, Ibanez; Karsdorp, Wijnaldum, Pellegrini, Spinazzola; Dybala; Zaniolo, Abraham

Cremonese possible starting lineup:
Radu; Bianchetti, Vasquez, Chiriches; Ghiglione, Ascacibar, Pickel, Sernicola; Zanimacchia; Dessers, Okereke

Prognoza: Roma ne favorit na ovom meču i trebalo bi da postignu nekoliko golova.

Tip: 1 i 2+ @ 1.50 – 1:0


20:45h Sampdoria-Juventus

Sampdoria je prošle sezone jedna izborila opstanak. Tokom cele sezone su bili oko zone ispadanja,ali su uspeli da se sačuvaju. Nisu ni ovu sezonu počeli baš najbolje,jer su u prvom kolu poraženi dosta lako od Atalante sa 2-0. Nije Sampdoria pokazala nešto mnogo na tom meču, a sada je pred njima još teži zadatak. U goste im dolazi jedna od najkvalitetnijih ekipa u ligi i jedna od ekipa sa kojom oni nikako ne znaju da izađu na kraj. Poslednjih 6 duela Sampdoria je izgubila od Juventusa i pitanje je kako će proći na ovoj utakmici. Posebno zabrinjava njihov napad. Prošle sezone su se mučili u tom segmentu i nisu nešto mnogo uradili po tom pitanju. Napad im se i dalje svodi na dva igrača od 35+ godina. Kvakljarela i Kaputo predvode napad. Jedina novina je dolazak našeg Filipa Đuričića koji je cele prošle sezone kuburio sa povredama i pitanje je koliko je on veliko pojačanje.

Juventus je sa druge strane bio znatno aktivniji u prelaznom roku. Nakon sezone gde ništa nisu osvojili,rešeni da ove sezone poprave stvari doveli su nekoliko veoma kvalitetnih pojačanja i to u napadu. Upravo je taj deo tima prethodne sezone bio najslabiji. Veoma teško su stvarali šanse za našeg Vlahovića. Sada,dolaskom Kostića,Pogbe i Di Marije ta situacija se drastično popravila. Već u prvom kolu je proradila veza Vlahović-Di Marija i kao rezultat toga Juventus je lagano slavio protiv Sasuola 3-0.  Di Marija na ovom meču zaradio povredu pa ga neće biti u timu mesec dana. Sada se od našeg Kostića očekuje da ga zameni. Osim njega u timu neće biti ni Pogba ni prvi golman Šćesni kao ni Kijeza.U sledećem kolu Juventus igra sa Romom i jako im je bitno da na ovom meču osvoje tri boda i na najbolji mogući način uđu u taj veliki derbi.

Očekivani sastavi:

Sampdoria possible starting lineup:
Audero; Bereszynski, Ferrari, Colley, Augello; Vieira; Leris, Rincon, Sabiri, Djuricic; Caputo

Juventus possible starting lineup:
Perin; Danilo, Rugani, Bremer, Sandro; Locatelli, Zakaria, McKennie; Cuadrado, Vlahovic, Kostic

Prognoza: Juventus je bez obzira na probleme sa sastavom itekako veliki favorit i trebalo bi da slave.

Tip: 2 @ 1.65 – 0:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje