ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A,najava,predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu 4 duela Serije A, a mi smo za Vas spremili najavu najzanimljivijih mečeva.

20:45h Milan – Bolonja

Milan je u prva dva kola osvojio 4 boda i time postao ekipa koja ima najduži niz bez poraza u Evropi. Kada se spoje prošlosezonske i ove utakmice trenutno imaju niz od 18 mečeva bez poraza. Pravo je pitanje da li će ove sezone uspeti da odbranr skudeto. Ekipa je,čini se slabija nego prošle godine. Pre svega u su u ofanzivi izgubili glavnog kreatora  Kesija. Adekvatna zamena nije dovedena i pitanje koliko će moći. Slične situacije im se događaju kao prethodne sezone. U prva dva kola su primili već 3 gola, ponovo imaju crne minute u igri gde dozvoljavaju rivalu da se upotpunosti vrati u meč. Videćemo kako će to izgledati protiv mnogo jačih rivala nego što su bili ovi do sad. Uz svo dužno poštovanje timovima,ali Udineze i trenutna Atalanta nisu baš najbolji reper za snagu tima koji pretenduje na skudeto. Mogla bi skupo da ih košta slaba aktivnost u prelaznom roku,pogotovo što su se njihovi rivali drastično pojačali.

Bolonja nije baš najbolje počela novu sezonu. U prva dva kola samo 1 osvojen bod. U prvom kolu su izgubili od Lacija iako su imali vođstvo, dok su remizirali sa Veronom. U oba ta meča su utakmice završili sa po 10 igrača. U dva kola je u Seriji A pokazano 6 crvenih kartona, a 2 od tih 6 su pokazani Bolonji. Jeste da Mihajlović voli kad mu ekipa igra borbeno,ali moraće malo da se obuzdaju. Zanimljivo je da Bolonja svoje  najbolje igre pruža protiv velikih klubova. Eto, prošle sezone su remijem protiv Intera i doneli titulu Milanu na neki način. Protiv Milana su poslednji put slavili baš kada je Mihajlović bio trener Milana. Videćemo kako će na ovom meču da odigraju.

Očekivani sastavi:

Milan possible starting lineup:
Maignan; Calabria, Kalulu, Tomori, Hernandez; Bennacer, Tonali; Saelemaekers, De Ketelaere, Leao; Rebic

Bologna possible starting lineup:
Skorupski; Soumaoro, Medel, Bonifazi; De Silvestri, Dominguez, Schouten, Cambiaso; Soriano; Barrow, Arnautovic

Prognoza: Milan je favorit na ovom meču i trebalo bi da postignu nekoliko golova.

Tip: domaćin 2+ @ 1.45 – 2:0


20:45h Specija-Sasuolo

U prva dva kola Specija je osvojila 3 boda i ukoliko na ovom meču osvoje makar bod biće to jedan od njihovih najboljih startova sezone. U prvom kolu su pobedili Empoli i to je izazvalo euforiju koja je ubrzo splasnula nakon poraza od Intera 3-0 na gostovanju. Dobro su se držali do 35minuta, a onda ih je Lautaro Martinez načeo i na kraju su primili 3 komada. Odbrana je generalno uvek i bila problem sa Speciju, a čini se da ce se taj trend nastaviti i ove godine. Što se napada tiče,glavna stvar je da li će se najbolji strelac tima Verdi oporaviti. U Speciji rade sve kako bi ga osposobili za ovaj meč. Trenutno su najave da će biti makar na klupi. Sa njim, napad Specije je daleko jači. Ovaj meč im je bitan jer u sledećem kolu gostuju Juventusu, a tu ne mogu očekivati previše bodova.

Sasuolo je takođe u prva dva kola osvojio 3 boda. Nakon ubedljivog poraza od Juventusa usledila je teška pobeda protiv Lećea na domaćem terenu 1-0. Naravno, strelac na tom meču je bio niko drugi do Domenik Berardija. Dugogodišnji kapiten Berardi će i ove sezone biti alfa i omega napada Sasuola. Pre nekoliko dana ne produžio ugovor i tako stavio tačku na spekulacije o njegovom odlasku. Njegov odlazak bi u ovom trenutku bio katastrofalan za Sasuolo imajući u vidu da su već otišla dva veoma bitna napadača. Tim su napustili i Samaka i Raspadori. Doveli su Piamontija kao zamenu,ali njemu će trebati vremena da se uklopi. Loša vest je i povreda Traorea, koji je takođe činio važnu kariku u napadu. Sve u svemu još jedna sezona za Sasuolo gde moraju da krenu od nule.

Očekivani sastavi:

Spezia possible starting lineup:
Dragowski; Caldara, Kiwior, Nikolaou; Gyasi, Sala, Bourabia, Bastoni, Reca; Verde, Nzola

Sassuolo possible starting lineup:
Consigli; Toljan, Erlic, Ferrari, Rogerio; Lopez, Frattesi, Henrique; Berardi, Pinamonti, Kyriakopoulos

Prognoza: Teško je prognozirati pobednika na ovom meču s obzirom na situaciju u oba tima. Najbolje je odigrati golove moglo bi da ih bude makar po jedan na obe strane.

Tip: GG @ 1.53 – 2:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje