petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga najava,predlozi za klađenje (SUBOTA)

Jedan zanimljiv meč je na programu danas:

21:30h Minesota-Hjuston

Minesota u ovo kolo ulazi u sjajnom raspoloženju. U jako su dobroj formi. U poslednjih 6 kola samo 1 poraz. U ovo kolo ulaze nakon dve vema teške i pre svega veoma bitne pobede. Savladali su Nešvil, a pogotovo je bitna pobeda nad Ostinom koji je na vrhu tabele. Tom serijom dobrih rezultata su došli do pozicije broj 4 na tabeli sa samo 1 bodom manje od trećeplasiranog Dalasa. Sudeći po ovim rezultatima, a pre svega po igri na dobrom su putu da osiguraju mesto u plej ofu. Njihova jača strana je domaći teren. Svega tri neuspeha su doživeli na svom terenu. Imaju glasnu podršku svojih navijača i to im zaista predstavlja veliki vetar u leđa. Napad im je zaista podigao nivo igre. U poslednjih 5 kola su postigli 14 golova,što je skoro 3 po meču.Najveća pretnja po gol rivala jeste tandem Reynoso – Fragapane. Od njih se i na ovom meču očekuju golovi. Odbrana nije na tom nivou i jako su retki mečevi na kojima oni uspevaju da ne prime gol. Upravo zbog toga su oni jedna od ekipa gde najčešće viđamo GG.

Hjuston igra jednu veoma lošu sezonu. Nalaze se na predposlednjem mestu na tabeli i samo ih bolja gol razlika deli od poslednjeg mesta. U ovo kolo ulaze sa serijom od 5 mečeva bez pobede. U tih 5 kola su osvojili svega 1 bod. Taj bod su osvojili u prethodnom kolu kada su uspeli protiv Kolorada da izjednače u nadonkadi vremena. Zaista jedna loša sezona,sezona za zaborav kojoj jedva čekaju kraj. Odbrana im je katastrofalna. U poslednjih 5 kola 14 primljenih golova je zaista mnogo. Pogotovo su loši na strani i to nije podatak koji može da raduje njihove navijače pred gostovanje timu kakav je Minesota.

Prognoza: Minesota je u znatno boljoj formi, pa su samim tim i favoriti. Trebalo bi da slave na meču sa nekoliko postignutih golova. Zbog nepredvidivosti lige po pitanju pobednika mečeva,bolja opcija su golovi.

Tip: domaćin 2+ @ 1.60 – 2:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje