subota, 02. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Turska– alt poeni igrača (5.2.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


A. Harrison (Merkezefendi) 11.5+ alt, 10pts

4. i 5. Faul su nepostojeći!
Suđenje kriminalno.

Odigrao 21min i positgao 10pts.


Tursku je napustio najbolji šuter ove ekipe Max Heidegger koji se preselio u Evroligu i Baskoniu. Za njegovu zamenu još uvek niko nije doveden, te će Andrew morati dosta tereta da nosi napadu.

Na samom startu sezone takođe nije bilo Heideggera, a tada je Harrison imao partiju sa 23 poena i 2 asistencije. Poslednji meč Merkezefendia je Andrew bio limitran faulovima i odigrao 27 minuta (a realno je da to bude bliže ka 34) i imao samo 8 poena.

Danas igraju protiv Burse koja gaji brz ritam igre i na poslednjih 5 mečeva primaju: 84, 82, 100, 82 i 74 poena u Turskoj.

Heidegger je bio na proseku od 19 poena u Merkezefendiu, i za očekivati je da neko nadomesti taj poenterski učinak.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje