ponedeljak, 22. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Spanija – Poeni igrača

Predlog izgledne šanse za prolaz


N. Djedovic (Unicaja) 9.5- poena, 3pts

Nihad je odigrao u pripremnom periodu odlican mec protiv Reala kada je imao 15 poena, ali u tom sastavu nije ucestvovao Kendrick Perry.

Sinoc je igrac iz BiH odigrao dobro u polufinalu, i zabelezio 13 poena za 30 odigranih minuta.

Sastav Unicaje se nije mnogo menjao u odnosu na proslu sezonu, osim sto su pridodali sutera K. Taylora.

Ne verujemo da se rola Nihada drasticno menja ove sezone, i verujemo da ce on biti blizi svom proseku od 8,4 poena koliko je imao prosle sezone, nego dvocifrenom ucniku. Protiv Reala je prosle sezone belezio 8 i 2 poena.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Svaku opkladu nakon čitanja teksta prostudirajte i sami, i ocenite da li vam se dopada.

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje